Ioi Istenem, Marko Attila fugit Ungaria Marko Attila fugit că Romania persecutat la el și nu lăsat să fure cât merită. Că UDMR nici nu fure, nici nu păcălește legea, dar retrocedează. Că Marko Attila și el plăcut tare retrocedările, dar acum nu mai lăsat românii invidioși și alungat la el în Ungaria. De aceea Marko Attila fugit Ungaria care știe că deputatul bun și drept este și el nu fecut rău la nimenea.

Acum degeaba românii căutat la Marko Attila că el simte bine la Budapesta unde gulaș bun și ceardaș dat Orban la el pentru că a fost om bun și apărat la maghiari cât putut. Acum să mai apere și alții de la UDMR, că Marko Attila nu mai poate că el prigonit de DNA pentru că iubit mult clădirile și pădurile la români și vrut ca maghiarii să ia toate, așa cum merită. Că legea de la Romania tare nedreaptă și nu lăsat UDMR să retrocedeze totul deși UDMR și Marko Attila mult plăcut proprietățile și tot ce-i verde. Că dacă steagul Ungariei verde este și pădurile la români tot verde atunci înseamnă că pădurile la maghiari tot trebuie să fie.

Și acum ce viață mai este la Marko Attila fără secuii lui dragi și fără funcție care primit de la statul român. Ce bine plătit Romania pentru ca Marko Attila să retrocedeze… Și acum să vrea să închidă la el, Istenem, durere mare care nu a fost de la Kossuth încoace. Că Ungaria nu avut munți și păduri ca Erdely, și dorul e mare la Marko Attila că nu putut să ia totul la Budapesta unde tare bun era.

Bogdan Diaconu