Liderii PRU, în frunte cu deputatul Bogdan Diaconu, s-au întâlnit joi, 7 mai, cu simpatizanții din Cluj-Napoca, la sala de conferințe a Hotelului Delaf .

În cadrul întrunirii deputatul Bogdan Diaconu a evidenţiat necesitatea organizării PRU ca singura forţă politică naţionalistă, care să-i reunească pe toţi patrioţii români şi să participe cu succes la alegerile din 2016. PRU se consideră o forţă politică românească de regenerare a României, care luptă împotriva corupţiei şi pentru o ţară condusă de politicieni români, nu de forţe străine din afară. „Vrem să-i reunim pe toţi patrioţii români” a declarat Bogdan Diaconu.

11210149_10204063332654130_804877121_n

La Cluj-Napoca s-a închegat un nucleu puternic de membrii, în majoritate tineri, care doresc, în curând, să inaugureze oficial filala locală a PRU, sub sigla lui Vlad Ţepeş. Deputatul Bogdan Diaconu a subliniat că e nevoie la Cluj-Napoca de membrii tineri, dar şi de oameni maturi, cu experienţă, motivaţi de dragostea de ţară şi comunitate, pentru constituirea unei filiale puternice, care să se impună în alegerile din judeţul Cluj, cu consilieri locali, judeţeni şi primari naţionalişti, ce doresc să apere drepturile românilor şi care pun în primul plan interesul naţional.

La adunare a participat şi Horaţiu Şerb, secretarul general al PRU.

NapocaNews

DSC_2167