Traficantii din Orientul Mijlociu fac promisiuni uluitoare pentru a castiga clienti, scrie presa suedeza.Case de lux, o multime de bani in fiecare luna si „propria blonda” ca iubita, toate in Europa, sunt cateva din promisiunile cu care traficantii isi ademenesc clienti din Orientul Mijlociu, scrie publicatia suedeza Dala-Demokraten, citata de speisa.com.

In aceste zile, in Suedia intra zilnic cate o mie de refugiati, majoritatea fiind barbati. Publicatie spune ca cei mai multi dintre „asa zisii refugiati” provin din tarile vecine Siriei in care nu au loc conflicte, ei venind din motive economice, de fapt.

Asteptarile fata de Suedia sunt imense. Este descrisa ca cea mai buna tara in care se poate merge, deoarece aici pot primi repede azil si isi pot aduce apoi si familia, conform Aktual24.ro.

blonde

Dar cea mai seducatoare promisiune pe site-urile traficantilor este ca fiecare barbat va primi o „tanara blonda doritoare”. Sunt publicate si fotografii cu suedeze care abia asteapta sa intalneasca „barbati adevarati”.

Peste 50 de refugiati s-au luat la bataie, in aceasta saptamana, intr-un azil de lux din Suedia. O parte dintre ei erau nemultumiti ca nu au primit propria lor casa de la statul suedez.

Incidentele au avut loc la azilul Stora Ekeberg din Skara, care este detinut de milionarul Bert Karlsson. Trei familii care au sosit in aceasta saptamana s-au declarat nemultumite de conditii, nu doreau sa stea impreuna cu altii, si au cerut propria lor casa. In semn de protest au refuzat sa coboare din autobuze. Ceilalti refugiati aflati in azil s-au enervat si astfel a izbucnit bataia, scrie Aftonbladet.

Presa suedeza relateaza si despre cazul altor refugiati care sunt nemultumiti de conditii si refuza sa coboare din autobuze. Imigrantii s-au declarat nemultumiti de azilul de la Fredriksberg pentru ca nu au in preajma spital, scoala si supermarket. „Trebuie sa mergem 30 de minute pana la magazin”, s-a plans unul dintre ei, citat de Dala Demokraten.
azil-610x300

Un alt grup de refugiati din Suedia a protestat pe strada fata de conditiile care li s-au oferit. Ei sunt nemultumiti ca trebuie sa mearga pe jos ca sa ia masa si ca timpul acordat pentru a manca este doar de „o ora sau doua ore” titrează Aktual.ro.

„In primul rand trebuie sa mergem pe jos 1,5 km doar pentru a manca. Tompul acordat mesei este de doar o ora sau doua ore. Suntem 250 de oameni care trebuie sa manance intr-un spatiu mic. Poate ca acum este OK, dar cand vine zapada, ce o sa ne facem? Acum este rau, cum o sa fie in viitor?

In restaurant primim mancare putina. O mutime de oameni spun, dupa ce termina de mancat, ca le este foame in continuare”, s-a plans unul dintre refugiati in fata camerei TV.

De fapt,  Europa a devenit doar un miraj pentru tinerii musulmani, un fel de Fata Morgana la care visează milioane de oameni, care cred că se poate trăi fără să muncească doar din alocații de la stat și în case primite gratuit.

NapocaNews