Tânăra echipă a Universităţii Cluj a înregistrat, sâmbătă, al treilea insucces consecutiv în Liga 2. „Şepcile roşii” au fost învinse, acasă, de Gaz Metan Mediaş, altădată un adversar de tradiţie în primul eşalon fotbalistic.

Cu un lot mult mai experiemntat, oaspeţii au controlat în cea mai mare parte a timpului meciul. Calcan a avut golul de 1-0 în vârful ghetei, dar a încercat să-l lobeze pe portarul Greab şi a irosit cea mai mare ocazie de gol a Universităţii din prima repriză.

Figliomeni le-a scos peri albi oficialilor de la mediaş cu ratările lui, dar a fost salvat de execuţia superbă a lui Ciprian Petre care a marcat direct din lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, în minutul 35.

Până la finalul partidei cele două echipe au încercat pe contraatac să înscire cel de al doilea gol al meciului, dar tabela de marcaj a rămas nemodificată.

”U” a reclamat neacordarea a două lovituri de la 11 metri, dar maniera de arbitraj a fost una incalificabilă. Universitatea a pierdut astfel al treilea meci la rând şi se pregăteşte de înfruntarea cu Steaua, din 16-imile Cupei României.

Meciul este programat, joi, de la ora 20.30, pe Cluj Arena. În următoarea etapă din Liga 2, alb-negrii vor evolua în deplasare cu Şoimii Pâncota, duminică, de la ora 16:00.

Paul Panait