Este condamnabilă încercarea unor grupări cu puternic caracter anticreştin şi neomarxist de a infitra şi deturna amplul protest spontan generat de tragedia din clubul Colectiv. Consider că atitudinile duşmănoase afişate de aceste elemente faţă de simbolurile şi instituţiile religioase ale celei mai mari părţi a poporului român nu vor face decât să întoarcă marea masă a societăţii împotriva acestui protest.

După părerea mea, aceste grupări sunt direct legate de reţeaua ONG subordonată financiar şi ideologic lui George Soros şi unul din scopurile lor este acela de a dezbina şi destabiliza societatea românească. De aceste tendinţe nu sunt străine, în opinia noastră, unele forţe externe interesate în destabilizarea şi slăbirea statului român şi parteneriatului strategic căruia acesta aparţine.

Fac un apel la toţi protestatarii lucizi şi bine intenţionaţi din Piaţa Universităţii, să ia atitudine şi să combată aceste grupuri şi elemente care nu au nimic comun cu lupta noastră, a celor care din decembrie 1989 încoace am militat pentru Libertate şi stat de drept.

Florin Dobrescu – Buciumul

florin-dobrescu