Derby-ul istoric dintre UTA Arad şi Universitatea Cluj a fost adjudecat, duminică, de formaţia arădeană, care s-a impus la limită, scor 1-0, înfaţa echipei de copii a Clujului.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Rus, în minutele adiţionale ale primei reprize. Fotbalistul UTA-ei a şutat pe centrul porţii, sub bara transversală şi l-a surprins pe goal keeperul Universităţii, Roland Niczuly, uşor ieşit şi care n-a putut devia balonul.

După o serie impresionantă de șase meciuri fără eșec, perioadă în care au înregistrat nu mai puțin de cinci succese consecutive, fotbaliștii pregătitți de Mihai Teja au reușit o nouă evoluție entuziasmantă, dar numai în primele 45 de minute, când putea să înscrie

de trei ori. A doua repriză a meciului de la Arad a fost dominată categoric de UTA, echipă care a preluat șefia clasamentului în seria a doua a Ligii 2, după victoria în fața Universității Cluj.

Etapa viitoare, a XVI-a, ”U” Cluj va primi vizita formației Unirea Tărlungeni. Meciul este programat, miercuri, de la ora 17.00.

Paul Panait