Românii nu s-au gândit că propunerea lui Victor Ponta de a se ridica o moschee musulmană la Bucureşti, pe banii Turciei, care sprijină Statul Islamic, e doar începutul politicii de islamizare a României. În august a demarat asupra Europei, cu concursul Angelei Merkel şi pe banii lui George Soroş şi a Arabiei Saudite, un val demografic uriaş de refugiaţi musulmani, care se dovedeşte de fapt o invazie organizată islamistă cu terorişti. Guvernul de „tehnocraţi” Dacian Cioloş, care nu are nicio responsabilitate politică, nefiind votat de popor, este doar un instrument de execuţie plătită a intereselor Bruxellului, a multinaţionalelor şi fundaţiilor internaţionale, cu un mandat fix şi pe termen scurt: aplicarea în România a „cotelor obligatorii” de imigranţi musulmani pe teritoriul României. Cioloş nu vine cu reforme sau obiective de durată pentru că nu este expresia votului românilor şi nu are mandat politic, ci singura lui responsabilitate este de a aplica deciziile preşedintelui Comisiei Europene, Junckers, a cărui subaltern îi este direct pe linie eurocratică şi îi ascultă ordinele de colonizare cu imigranţi musulmani pe teritoriul României. Comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament au hotărât ca în bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2016 să fie alocate fonduri pentru înfiinţarea a trei noi centre de refugiaţi musulmani în România, la Câmpulung Muscel, staţiunea termală Tăşnad şi Bumbeşti-Jiu, cu încălcarea articolului 3 din Constituţia României, care prevede că ”pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”.

Guvernul Dacian Cioloş, poreclit deja pe bună dreptate ca „Dacian Soroş”, cu încuviinţarea preşedintelui Klaus Iohannis, a început să aplice politica anticonstituţională şi antiromânească la ordinele Bruxellului de colonizare a României cu populaţie musulmană, împotriva căreia au luptat secole domnitorii noştri de la Mircea cel Bătrân, la Ştefan cel Mare sau Mihai Viteazul. Pentru locuitorii orașului Tășnad și a satelor dimprejur vestea a căzut ca un trăznet, că premierul Dacian Cioloș vrea să transforme celebra stațiune de ape termale, perla turismului din nord-vestul țării, în centru de primire și cazare a peste 600 de imigranți musulmani repartizați României prin cotele obligatorii de către Comisia Europeană. Sătmărenii, bihorenii și sălăjenii sunt revoltați şi speriaţi de decizia autorităților centrale de a transforma o perlă a stațiunilor din România într-o tabără de refugiați musulmani, care poate deveni un centru unde poate fermenta terorismul islamic în zonă. Sătmărenii și sălăjenii vor să organizeze un protest și să semneze o petiție împotriva înființării unui centru de imigranți musulmani la Tășnad, lucru care practic ar desființa celebra stațiune cu ape termale din nordul României. Localnicii sunt revoltați și speriați că Guvernul Dacian Cioloș vrea să facă plasament de refugiați musulmani în stațiunea Tășnad fără să întrebe primăria, consiliu local și locuitorii zonei. Localnici au declarat revoltaţi că vor să picheteze prefectura din Satu Mare ca să-și manifeste dezacordul cu decizia iresponsabilă a premierului Dacian Cioloș, care poate duce la desființarea stațiunii, sursă de venit locală, precum și la apariția atentatelor teroriste cu bombe și mașini capcană, care poate ucide zeci sau sute de români. Ne putem întreba indignaţi „de ce nu-i duce Cioloş să-i cazeze pe imigranţii musulmani la casa părintească din satul Pericei” de lângă Şimleu-Silvaniei, pentru că şi acolo e o unitate militară dezafectată?

Premierul Dacian Cioloş împreună cu Klaus Iohannis duc intenţionat o politică deliberată de încălcare a Constituţiei României, prin colonizarea cu populaţii străine musulmane a teritoriului naţional, fapt ce se încadrează în codul penal la „act de trădare”, fapt sancţionat de Justiţie. În timp ce Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia şi Bulgaria resping „cotele obligatorii” de imigranţi musulmani, la noi cuplu letal Cioloş-Iohannis instigă la colonizarea ţării cu populaţii străine, fără ca parchetul general să demareze o cercetare din oficiu a încălcării prevederilor Constituţiei României. Din păcate, nici partidele importante PNL, PSD, ALDE sau MP nu au sancţionat decizia autorităţii centrale de a coloniza imigranţi musulmani pe teritoriul ţării. Singurele forţe politice care s-au opus deciziei guvernului de primire a imigranţilor musulmani în cele trei centre repartizate au fost PRU şi Partidul Noua Dreaptă, care îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe Primul Ministrul Dacian Cioloş că „vor fi responsabili pentru orice act de terorism pe teritoriul României, dacă vor pune cererile Comisiei Europene deasupra Interesul Naţional, siguranţei naţionale şi a Constituţiei României”. Prin recenta decizie premierul Dacian Cioloş a pus în aplicare prima măsură de demantelare a unităţii şi caracterului naţional al statului român, cu însărcinarea preşedintelui Iohannis, care şi-a impus obiectivele „guvernului meu” pe cadavrele tragediei de la clubul Colectiv.

Ionuţ Ţene

20121005_muslim_violence_large