Mărturia jihadistului de 17 ani din Craiova, reținut de DIICOT, poate fi găsită pe internet:

Acum am 16 ani, numele meu Islamic este “Omar” iar numele real este cenzurat Nascut si crescut in Romania precum un Crestin Ortodox , cu voia Lui Allah, mai tarziu am devenit Musulman dupa ce am descoperit adevarul existentei Lui Dumnezeu .

Cum am devenit Musulman!?

La inceput, am devenit prieten cu un baiat Syrian pe nume Omar Hamade in varsta de 16 ani . Deoarece el vorbea foarte bine in Romana , l-am intrebat … – “De unde sti sa vorbesti asa de bine? si cum se face ca locuiesti in Bucuresti?” ( Capitala Romaniei ) Dupa aceasta , el mi-a raspuns ca sta in Romania de cativa ani pentru ca a fost nevoit sa plece din Syria datorita razboiului civil . Auzind toate acestea , si datorita faptului ca sunt EUROPEAN .. la noi nu prea s-a auzit de Razboaie si chestii de genul . Asa ca am devenit foarte curios si am inceput sa caut informatii despre Syria

Prima data am scris pe Youtube ” Syria war ” iar primele videoclipuri au fost din armata “presedintelui” Bashar Al-Assad . Aceste videoclipuri m-au socat foarte tare , datorita imaginilor groaznice care se intamplau fix in fata ochilor mei . M-au tulburat foarte tare , doream cu orice pret ca razboiul sa fie castigat de popor . Ba chiar ii sustineam la fiecare video pe care il gaseam si pe orice pagina de socializare . De atunci timp de 5 luni , am cautat videoclipuri , informatii , documentare si tot ce era posibil despre poporul Syrian si despre Istoria Syriei .

Iar in cautarile mele indelungate, se pare ca am acumulat o dragoste IMENSA pentru cauza lor , pentru Islam ,pentru educatia Islamica , pentru Allah, si un respect enorm pentru femeile Musulmance . Dar dupa acele 5 luni, acumuland dragostea mea fata de limba Araba , fata de Islam si fata de Allah . Am realizat ca ceea ce se intampla in Syria nu are nici o legatura cu Islamul .

Si uite asa… la o doza de curaj insotita de putina frica mi-am luat inima in dinti si am scris pe Facebook -> ” Grupuri de Musulmani in Craiova ” . Slava Lui Allah am gasit o doamna pe nume Damian Maya, care este convertita la islam de 5 ani iar in prezent traieste in Grecia alaturi de familia ei si se ocupa cu “Dawa al Islamiya”-”Invitatie la Islam”. Doamna Maya este o femeie si o Musulmanca de nota 10+ careia i-am spus cu ce fel de informatii vin in legatura cu Syria si cu Islamul . Pentru ca Maya are un suflet bun, cu voia Lui Allah a acceptat sa ma invete adevaratul sens al Islamului si mi-a aratat cat de iubitoare poate fi aceasta religie si cat adevar detine.

Dupa 3 luni de Studiat Islamul cu surioara mea Maya , WALLAHI AZEEM Shahada a venit de la sine . Chiar am luat-o prin surprindere, nu s-ar fi asteptat ca un copil de 16 ani sa creeze o iubire atat de puternica pentru Islam si sa depuna SHAHADA in mai putin de 3 luni de studii asupar Islamului. Dupa ce am depus SHAHADA in mai put in de 1 saptamana am fost complet alt OM ! . Am renuntat la Lumea Anturajelor , care includea Droguri , Alcool , nopti pierdute , jocuri de noroc , si prieteni falsi cu interese obscure .

Datorita acestei schimbari masive pe care Islamul a avut-o in Inima si in Sufletul meu, Mama mea a devenit curioasa asupra faptului cum a reusit Islamul ca in mai putin de 1 saptamana sa distruga toate anturajele rele pe care le aveam si pe care familia incerca sa le elimine. Si uite asa scumpa mea Mama, (Allah sa o rasplateasca pentru tot binele facut mie , si pentru toata iubirea care mi-o poarta). A incercat sa caute ceva informatii asupra Islamului din “sursele” care ii erau disponibile in timpul acela . Pentru ca “sursele” erau niste Oameni nu prea inteligenti si cultivati , punand la socoteala si lipsa de cunostinta asupra Islamului . I-au spus ca Musulmanii sunt “TERORISTI” ca nu trateaza femeia cu respect si ca facem N si N de lucruri rele .

Si dupa toate aceste lucruri auzite , dupa toate aceste minciuni . Eu mi-am inceput Jihadul, Jihad fisabilillah dar nu cu puterea Sabii ci cu puterea Cuvantului . De fiecare data cand ea imi spunea informatii gresite si eronate asupra Islamului, de dragul Lui Allah a trebuit sa imi mentin calmul si sa pastrez un limbaj adecvat, explicandui ca toate acele lucruri sunt minciuni care nu reprezinta absolut deloc Islamul . Dupa cuvinte foarte grele din partea ei si lungi luni de lupta si straduinta pe calea Islamului, am facut-o sa ma accepte ca si Musulman . Allah akbar
Urmatorul Jihad a fost cu Unchiul meu ( fratele ei ) , dar … dupa ce i-am explicat adevaratul sens al Religii Crestine si al Religii Islamice , slava Lui Allah m-a acceptat si el ca fiind Musulman .

In prezent Jihadul meu continua cu matusa mea ( sora mamei mele ) si cu tatal meu ( care este unde “este” pentru niste lucruri rau facute ) Matusa mea nu vrea sa mai vorbeasca cu mine, dupa o cearta pe baza alegerii mele in privinta Islamului, eu ii respect decizia iar ea e obligata sa mi-o respecte pe a mea . – In prezent nu ne vorbim
Cat despre tatal meu , el m-a pus sa aleg intre el si Islam si cum il iubesc pe Allah mai mult decat orice eu am ales Islamul si pe Allah . Asa ca tatal meu mi-a zis la telefon ” Ca incepand de acum , el nu mai are nici un fiu . Fiul sau a murit si nu mai exista pentru el . ”
Aveti dreptate , sunt niste cuvinte grele . Dar nu am ce sa fac, asta mi-a fost scris de Allah subhan wa ta3ala . Sa il iubesc mai mult pe El[ALLAH] decat pe oricine altcineva din aceasta lume, si nu uitati ca cele bune si cele rele vin de la Allah, noi trebuie doar sa tinem pieptu tare pentru loviturile si pentru problemele pe care o sa le intamplinam . Indiferent de cate probleme o sa intampinati in aceasta viata, toate acestea vin de la Allah deoarece Allah v-a iubeste enorm si vrea sa v-a testeze credinta si rabdarea .

In sha Allah , de curand am inceput sa ma mai trezesc la FAJR . Incerc sa fac tot posibilu sa ma trezesc la aceasta rugaciune speciala . In prezent, pana fac 18 ani imi doresc tare mult sa stau focusat pe Rugaciune si citirea&intelegerea Quranului in limba Romana .
Iar aici sunt planurile mele pe viitor . Cu voia Lui Allah, dupa ce o sa fac 18 ani . Imi doresc din toata inima sa calatoresc in Medinah la Universitatea Islamica

Imi doresc sa devin un Seikh

Imi doresc sa am un servici bun pentru a putea a ma intretine pe mine si pe familiea ce am sa mi-o fac la timpul potrivit
Imi doresc sa intemeiez o familie cu o femeie Musulmanca .
Imi doresc sa am copii ,fetite si baietei . Allah stie mai bine
Imi doresc sa imi cresc copii mari si sa am grija de familia mea
Iar spre final, imi doresc sa iau parte la Jihad bis saif, pentru apararea fratilor si surorilor Musulmance cat si a Crestinilor si Evreilor care o sa traiasca sub protectia Unui Stat Islamic .( Daca o sa apara vreunul ADEVARAT )

Iar daca o sa trec cu bine si peste pasul anterior, mi-as dorii ca la batranete sa imi dau duhul in Sujood in interiorul Moscheei.

Fie ca Allah sa imi indeplineaca toate visele in privinta Islamului .
Nu uitati sa v-a rugati pentru toti fratii si surorile noastre din toate tarile Islamice si non-Islamice.

NapocaNews

 

Jihad