Distribuie articolul

Adminsitratorii stadionului Cluj Arena, cel care vă găzdui înfruntarea amicală dintre reprezentativele României și Spaniei, au depus eforturi considerabile pentru ca suprafața de joc să se prezinte în condiții cât mai bune la ora partidei.

Chiar dacă suprafaţa de joc de pe Cluj Arena a fost protejată în ultimele două săptămâni, iar Universitatea Cluj a fost nevoită să-și joace meciurile de acasă la Jucu, sau pe terenul sintetic de la baza de pregătire, gazonul nu arată deloc bine.

Și asta cu doar 4 zile înaintea amicalului de lux. Există porțiuni ale terenului în care iarba lipsește, deși suprafața de joc a fost reînsămânțată.

Administratorii stadionului dau însă asigurări că la ora meciului gazonul va arăta mult mai bine, pentru ca cele două echipe să nu fie afectate de suprafața de joc.

De altfel, gazonul a fost și motivul principal pentru care selecționerul Anghel Iordănescu s-a opus cu înverșunare disputării meciului cu Spania la Cluj. Amicalul Romania – Spania se va disputa duminică seara, de la ora 21.45.

Paul Panait