Naţionala Spaniei e aşteptată în cel mai luxos hotel din Cluj. Ibericii vor avea un meniu special, doar din preparate mediteraneene. Sarmalele tradiţionale nu au fost pe placul spaniolilor.

Naţionala Spaniei e aşteptată vineri seara la Cluj. Hotelul în care vor fi cazați ibericii este situat în centrul Clujului, iar administratorii stabilimentului se pregătesc intens pentru sosirea fostei câştigătoare a Cupei Mondiale.

Hotelul de cinci stele este amplasat la doar 5 minute de Cluj Arena. De pe geamul camerelor fotbaliştii lui Vicente Del Bosque pot vedea fără probleme stadionul pe vor înfrunta naţionala României.

„Au fost în vizită mai multe persoane din staful Federaţiei Spaniole de Fotbal şi au ales hotelul nostru, tocmai pentru că este situat în imediata vecinătate a stadionului”, a declarat Dafina Suciu, marketing manager al hotelului în care se va caza Spania.

Ibericii n-au avut cerinţe speciale pentru weekend-ul pe care îl vor petrece la Cluj-Napoca. Gazdele însă, le-au pregătit însă cele mai luxoase camere din hotel.

Preţul unui apartament prezidenţial poate ajunge la câteva sute de euro. Del Bosche se va bucura de un apartament imens de 120 de metri pătraţi, cu saună, jacuzzi şi baie italienească.

Pique şi compania vor avea parte de un tratament preferenţial la amplasamentul de 5 stele. Se pot relaxa la SPA, şi la masaj. Spaniolii au refuzat un meniu tradiţional cu sarmale şi au ales un meniu specific mediteraneean.

Paul Panait