Prima etapă intermediară din 2016 a programat meciul dintre Universitatea Cluj și CSM Râmnicu Vâlcea. Partida s-a disputat la Jucu, din cauză că gazonul de pe Cluj Arena este protejat în perspectiva amicalului dintre România și Spania, din 27 martie.

Înfruntarea s-a terminat nedecis, scor 1-1, deși ”U” a evoluat în superioritate numerică încă din prima repriză, după eliminarea lui Voinea.

Fotbaliștii lui Mihai Teja au controlat jocul în cea mai mare parte însă, dominarea lor a fost sterilă, fără luciditate, de aici și lipsa ocaziilor clare de gol.

Alexandru Dan a deschis scorul în minutul 57, iar vâlcenii au restabilit egalitatea prin Pârvulescu în minutul 77, la o fază la care apărarea alb-negrilor a cedat nepermis.

În ultimele 7 minute de joc Universitatea a avut chiar doi oameni în plus pe teren, după ce și Samson de la CSM a văzut cartonașul roșu.

Egalul nu pică deloc bine echipei care, joi, ar putea primi ”lovitura de grație”. La tribunalul din Botoșani se va judeca cererea de intrare în faliment a Universității.

Paul Panait