Universitatea Cluj și Unirea Tărlungeni au terminat la egalitate, scor 0-0, în prima etapă din faza play-out a seriei a doua din Liga 2.

Ratarea accederii în play-off, dar și ultimele evenimente, în urma cărora Niczuly și Calcan au fost trimiși să se pregătească cu echipa de juniori, au afectat starea de spirit a alb-negrilor.

Mihai Teja a aliniat cel mai bun 11 pe care l-a avut la dispoziție, dar evoluția din teren a fost ștearsă, în ciuda statutului de echipă favorită.

Ocaziile cu adevărat importante au venit abia în partea a doua a meciului. Vojtus, dublă ratare în aceași fază, Cordoș și Crișan au încercat să facă diferența pe tabela de scor, dar de fiecare dată oaspeții au scăpat grație impreciziei fotbaliștilor clujeni.

”U” a evoluat din nou în superioritate numerică, după ce Potecu a fost eliminat în minutul 80. La ultima fază a meciului Cordoș putea să înscrie un gol norocos, dar mingea centrată de el a lovit doar bara porții echipei oaspete și meciul s-a terminat cum a

început, scor 0-0. FC Bihor și CS Caransebeș au fost excluse din campionat, astfel că, Universitatea poate să ”construiască” viitoarea echipă cu care să atace viitorul sezon, dacă lucrurile nu vor lua o întorsătură care să ducă la iminentul faliment despre

care se tot vorbește în ultima vreme. În clasamentul play-out CSM Râmnicu Vâlcea este lider cu 21 de puncte, urmată de ”U” cu 17 și Olimpia Satu Mare cu 14 puncte.

Paul Panait