Propaganda din presă împotriva Bisericii ortodoxe dă roade în mințile ateilor. Locuitorii localității Lunca Bradului au rămas împietriți la aflarea veștii că Biserica, la care au muncit ani întregi pentru a fi una dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult, a fost distrusă de oameni fără frica lui Dumnezeu.

Zilele trecute, locuitorii din Lunca Bradului au avut parte de imagini de coșmar când au descoperit icoane sparte, masa altarului incendiată, cărțile sfinte arse, tronul făcut scrum, picturile afumate, băncile răsturnate, precum și pereți scrijeliți cu însemne sataniste sau cruci întoarse invers în biserica la care s-a muncit ani de zile.

Indiciile duc anchetatorii spre un grup de tineri. „Am găsit două persoane, două fete, care aveau aceste însemne pe tricourile ce le purtau pe ele, iar oamenii spun că au văzut și niște băieți cu tricouri cu aceleași însemne pe ei. Ele stăteau și fumau pe banca de lângă Monumentul Eroilor de la intrare, probabil au făcut pândă.

Poliția a luat probe de ADN de la fete, precum și salivă, deoarece în Biserică era și salivă scuipată pe jos. A fost o trupă de băieți venită la o cabană aici, în sat, care sunt principalii suspecți. Până și hainele ce le aveau pe ei erau cu însemnul Satanei, aceleași însemne sunt și în Biserică” a menționat primarul comunei Lunca Bradului, care muncea cot la cot cu ceilalți săteni pentru a curăța ceea ce se poate, titrează www.gorj-domino.ro.

NapocaNews