Sute de clujeni au participat în această seară la Marșul pentru Unitate organizat la Cluj-Napoca de Partidul România Unită. La eveniment au participat Bogdan Diaconu, președintele partidului, împreună cu ocupanții primelor poziții la alegerile parlamentare din decembrie 2016, Alexandru Cordoș și Mircia Giurgiu.

Marșul s-a desfășurat pe traseul Piața Unirii – Bilevardul Eroilor – Piața Avram Iancu, în fața Catedralei Ortodoxe Mitropolitană și a Operei Naționale Române.

Bogdan Diaconu a atras atenția asupra caracatiței de ONG-uri ale lui Soroș care vor să distrugă România și a susținut că doar prin unitate poate să fie protejată țara, prin apărarea valorilor tradiționale românești, a familiei, a limbii, a economiei. „Două lucruri importante am venit să vă spun: Transilvania e România și Avram Iancu suntem toți”, a adăugat Diaconu.

„Iubim valorile acestei țări, vrem unitate. Marșul este dedicat românilor, Transilvaniei și României. Ne dorim ca în unitate, în liniște, cu respect față de Dumnezeu și față de valorile acestei națiuni să ne creștem copiii aici la noi acasă, să vină românii acasă, și să trăim mai bine astăzi, mâine, și copiii noștri să o ducă mult mai bine. Transmit clujenilor mesajul pe care îl iubesc foarte mult, al lui Nicolae Iorga: Avem de adunat laolaltă pe toți ai noștri. Acest mesaj este mai actual ca niciodată pentru că în unitate putem să ne dezvoltăm din toate punctele de vedere, atât economic, social și până la urmă să avem zile mai frumoase”, a declarat senatorul Alexandru Cordoș.

Primul loc la Camera Deputaților din partea PRU, Mircia Giurgiu, a fost prezent la eveniment îmbrăcat în straie tradiționale. El a declarat că susține în primul rând moții care sunt umiliți, dar și pe restul românilor, ale căror familii dorește să le protejeze astfel încât copiii să nu mai plece în străinătate să-și caute un loc de muncă.

NapocaNews

(Produs de Fundația Culturală Sarmisegetuza, comandat de PRU Cluj, mandatar financiar 11160009)

NapocaNews

pru-9

pru-12

pru-15