Limba română a răsunat, vineri seara, în urechile publicului rus care a urmărit show-ul de talente „Voice Kids Russia”, destinat copiilor și transmis de cel mai mare canal al televiziunii publice. Ca o coincidență, la o zi după ce întâmplarea cu vasul militar rus scufundat de un cargobot cu oi din România a făcut deliciul rețelelor de socializare, versurile melodiei cântate în limba română de o fetiță de 12 ani se refereau la un…cioban.

Rușii au aplaudat și s-au bucurat de un spectacol adevărat oferit de finaliștii show-ului „The Voice Kids Russia”. Iuliana Beregoi, originară din Orhei, a cântat, cu această ocazie, o piesă în limba română, scrie zugo.md. Tânăra de 12 ani a ales să interpreteze piesa „Lupii” a cântăreței Adda din România. Mai mult, Iuliana a optat și pentru un costum național stilizat.

Iuliana a obținut 33,6% din voturile publicului, clasându-se pe locul 2, la o distanță de aproape 10% față de Alina Sansîzbai, cea care a trecut în ultima etapă a finalei, titrează DIGI24.

Iuliana a reușit să cucerească jurații show-ului la audițiile pe nevăzute cu piesa „Skyfall” a lui Adele. Ulterior, ea a optat să facă farte din echipa interpretei Niușa, iar aceasta a ales să meargă cu Iuliana în finală.

NapocaNews