Backstage Production, organizatorii concertului Discoteca ’80 la Cluj-Napoca pot spune că au avut succes. Alphaville, Sandra, Londonbeat, Fancy au fascinat publicul clujean sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. 10.000 de spectatori au dansat pe ritmurile tinereții.

 


Alphaville este o formație germană de synthpop devenită cunoscută la mijlocul anilor 80′. Între cele mai de succes piese ale trupei se numără Big in Japan, Forever Young și Sounds Like A Melody.

Sandra, pe numele ei oficial Sandra Ann Lauer, este o cântăreață germană de muzică pop și eurodance. Printre cele mai apreciate hituri ale sale se numără melodii precum Maria Magdalena, In the Heat of the Night, Everlasting Love și Hiroshima.

 

Londonbeat este o formație americano-britanică pop dance care a cunoscut succesul mai întâi în Olanda, unde melodia There’s a Beat Going On a urcat în Top 10. Hitul aflat pe buzele a milioane de oameni este, însă, I’ve Been Thinking About You.

Fancy este un cântăreț, compozitor și producător muzical cu origini spaniole și germane. Muzicianul a devenit faimos în 1984 cu hitul Slice Me Nice compus chiar de el, hit care a intrat pe primele locuri în numeroase topuri muzicale din lume.

Moderatorul clujean Cristi Grindean a animat perfect discoteca la fel ca în anii 1980.Lumea a dansat cinci ore cât a ținut concertul.

Media de vârstă la concert a fost de 45 de ani plus.

 

NapocaNews