Nicolae Dica a avut o prima reactie dupa meciul remizat de echipa sa FCSB in deplasarea de la CFR Cluj, un meci in care egalarea a venit pe final de meci, in prelungiri, prin Harlem Gnohere.

Scorul a fost 1-1, cu golul lui Gnohere venit in minutul 90, iata mai jos cronica partidei:

„Ma multumesc cu faptul ca am avut incredere pana la final ca putem egala. A doua repriza a fost una mult mai buna pentru noi. Acea decizie a lui Hategan a facut ca CFR sa conduca jocul, in partea secunda am avut ocazii, am presat, am putut sa egalam, cred ca puteam sa castigam partida daca egalam mai devreme. Am inteles ca nici penaltiul, nici rosul lui Pintilii nu au fost corecte dar mai multe nu comentez. Am gandit ca Junior si Alibec sunt mai agresivi si ne pot ajuta mai mult asa ca titulari, la pauza am schimbat, amandoi Tanase au intrat bine si ne-au adus multa dinamica in joc.

Nu stiu ce a spus Denis Alibec la schimbare, o sa am o discutie cu el intre patru ochi. Cred ca si Craiova dupa acest egal ramane intr-o lupta la trei pentru titlu”, a comentat Dica pentru DigiSportTV, la final de joc.

In ce il priveste pe Alibec, Dica s-a referit la o reactie nervoasa pe care Alibec a avut-o atunci cand a fost inlocuit cu Gnohere dupa minutul 70.

Dupa acest egal, FCSB si CFR Cluj raman la aceeasi distanta, 2 puncte avans pentru clujeni. Mai sunt 8 etape de disputat in acest play-off.

D.A.