Anul 2018 s-a incheiat deja de cateva zile, iar fiecare om in parte stie daca a fost unul bun sau nu pentru sine. Insa 2019 abia a inceput, iar cei care au planuri mari, acum este momentul sa le treaca pe lista. Specialistii spun ca alcatuirea si redactarea unor rezolutii pentru intreg anul este un lucru foarte bun pentru orice persoana, prin prisma faptului ca odata ce va atinge fiecare punct, se va simti mai multumita.

Presupunand ca si tu vrei sa iti scrii rezolutiile pentru 2019, afla de mai jos care sunt lucrurile pe care nu ar trebui sa le ratezi. Fiecare dintre ele iti va aduce multumire de sine.

Iata rezolutiile de nelipsit pentru 2019:

· Petrece mai mult timp cu familia

Fara indoiala, intalnirile cu familia sunt cele pe care le amani de fiecare data pentru ca acestia nu se supara niciodata, ci iti ofera mereu intelegere. Ei bine, in anul care abia a inceput, ar fi bine sa petrecei mai mult timp alaturi de cei dragi, pentru ca apoi sa nu ai regrete. De asemenea, suna-i mai des, pentru a-i bucura si pentru a afla vesti de la ei.

· Ai mai multa grija de casa ta

Indiferent ca locul unde stai este casa ta sau doar inchiriata, ai mai multa grija de aceasta. Aici iti petreci foarte mult timp, indferent ca vorbim de serile cand ajungi obosita sau de weekend-uri. Amenajeaza camerele astfel incat de fiecare data cand ajungi sa pasesti intr-un spatiu relaxant, care iti ofera linistea de care ai atata nevoie. Daca nu iti permiti, nu te teme sa apelezi la un credit rapid, intrucat beneficiile vor fi infinit mai multe pentru bunastarea ta. Ia masuri cat mai curand!

 

· Fa-ti planuri in fiecare saptamana

Da, poate nu in fiecare zi ai starea necesara de a iesi din casa si de a te vedea cu prietenii sau de a merge la shopping, insa ar trebui sa iti faci planuri la inceput de saptamana macar pentru 4 zile. Poti sa iti planifici o iesire cu prietenii, sa participi la un curs de dans, sa mananci undeva unde nu ai mai fost sau poate doar sa te plimbi in parc. Orice activitate e binevenita pe lista!

· Fa-ti timp pentru pasiunile tale

Sigur ai cateva activitati care iti plac foarte mult. Fa-ti timp pentru ceea ce iti aduce liniste si bucurie. In cazul in care drumetiile sunt pasiunea ta, nu mai sta pe ganduri! Alatura-te unui grup care merge pe munte, indiferent de e vara sau iarna, ia-ti echipamentul corespunzator si o sa te simti mai implinita.

· Renunta la persoanele toxice

Cu toate ca e greu sa renunti la anumite prietenii, dintr-un considerent sau altul, nu mai amana acest lucru. Persoanele toxice te invadeaza cu energie negativa si devin absolut sufocante in viata ta. De aceea, incearca sa te distantezi de acestea si sa lasi loc energiei pozitive.

Prin urmare, nu uita ca atunci cand iti scrii rezolutiile pentru acest an sa le incluzi si pe cele de mai sus!

NapocaNews