Mijlocaşul argentinian Juan Emmanuel Culio şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în vara anului 2020, anunţă gruparea din Liga I de fotbal pe site-ul său oficial.

„Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Juan Emmanuel Culio, unul dintre liderii echipei noastre, şi-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu CFR 1907 Cluj. Unul dintre veteranii Campioanei României rămâne în Gruia să câştige noi trofee alături de CFR. Mijlocaşul argentinian a revenit la CFR Cluj în vara anului 2017 cu gândul de a deveni din nou campion, reuşind acest lucru pentru a treia oară în carieră în tricoul alb-vişiniu. Culio este un model pentru tinerii din vestiarul CFR-ului, iar faptul că el a ales să continue în Gruia ne bucură şi ne dă încredere pentru ceea ce va urma”, se menţionează pe site-ul citat.

Acum în vârstă de 35 de ani, Juan Emmanuel Culio a evoluat în 195 de meciuri pentru CFR Cluj, în care a înscris 21 de goluri şi a dat 30 de pase decisive.

Mijlocaşul argentinian a mai jucat în cariera sa la formaţiile Flandria, Almagro de Buenos Aires, Atletico Independiente, Racing Club, La Serena, Galatasaray Istanbul, Orduspor, Mersin Idmanyurdu, Deportivo de La Coruna, Al-Wasl, UD Las Palmas, Real Zaragoza şi RCD Mallorca.

NapocaNews