Unsprezece persoane au fost ranite, sambata, doua fiind inconstiente, dupa ce un microbuz de transport persoane s-a rasturnat pe raza localitatii Capusu Mare, judetul Cluj, autoritatile declansand Planul Rosu de Interventie. Un elicopter SMURD a fost trimis la fata locului.

Microbuzul s-a rasturnat rasturnat in afara partii carosabile. „In urma accidentului au rezultat 11 victime, din care 2 inconstiente”, a transmis IGSU, care a precizat ca a fost trimis in zona un elicopter SMURD. Din primele informatii, o persoana este incarcerata si una este blocata in autovehicul, ceilalti raniti avand nevoie de ingrijiri medicale.

Dintre cele 11 victime, 8 sunt minori. Pana la acest moment, 4 persoane au fost trasportate la spital pentru investigatii suplimentare.

„Conform primelor date, un barbat, de 51 de ani, in timp ce conducea un microbuz pe DN1 E60, din directia Cluj spre Oradea, ar fi adormit la volan”, a transmis Politia Cluj.

La locul evenimentului, salvatorii au intervenit cu 2 autospeciale complexe de descarcarare, 2 ambulante SMURD cu medici, o autospeciala pentru transport victime multiple si 1 echipaj de prim ajutor SMURD.

In sprijinul fortelor din teren, au fost trimise si 4 echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanta Judetean Cluj.

NapocaNews