Zilele lungi petrecute în fața laptop-ului, citind mail-uri și executând un task după altul, nu trec fără a resimți efecte asupra organismului, a întregului corp. Un stil de viaţă sedentar, din care exercițiile fizice și mersul pe jos lipsesc cu desăvârșire sunt principala cauză pentru care se instalează afecțiuni diverse, amorțelile și durerile constante în diferite zone ale corpului.

O poziție frecvent adaptată în fața computerului este cea cu gâtul aplecat și spatele ușor încovoiat. Nu e de mirare deci că apar durerile de spate, se resimte o indispoziție ușoară deja din prima parte a zilei și starea de sănătătate nu e chiar una excelentă.

Pentru a nu ajunge la doctor înainte de vreme, fiecare ar trebui să ia măsuri în această privință. Pentru cei cu job-uri care încurajează un stil de viață sedentar, soluția la îndemână sunt fotoliile de masaj profesionale, de la Masatto. Sesiunile de masaj din cadrul centrelor specializate și a saloanelor deja sar din schemă, dat fiind că presupun și alte investiții de resurse, timpul fiind principala problemă în cazul celor mai mulți.

Iată deci că tehnologia este cea care vine în ajutorul românilor care manifestă grijă față de starea lor de sănătate. Atât ca măsură de prevenție, cât și pentru a ameliora simptome deja instalate, fotoliile de masaj sunt o încântare din multiple puncte de vedere.

Masatto este producător și furnizor important pe piața din România, oferind celor interesați posibilitatea de a beneficia de un somn odihnitor și mai multă productivitate la job.

Fotoliile de masaj de la Masatto, cu eficiență dovedită

Atât cei care au urmat de-a lungul timpului sesiuni de masaj și reflexoterapie în cadrul saloanelor, cât și cei care beneficiază pentru prima dată de un astfel de răsfăț se bucură de beneficiile pe care fotoliile de la Masatto le prezintă. VEGA, POLARIS, DOMINUS, SIRIUS, ATLAS, ZETA și ELEKTRA sunt modelele care revoluționează în prezent piața fotoliilor destinate masajului corporal. Sunt disponibile pe Masatto.ro alături de specificații detaliate privind funcțiile ce le înglobează, precum și beneficiile pe care le aduc organismului. Și psihicul este un beneficiar important pe urma masajelor profesionale pe care acestea le realizează.

Sunt odihnitoare, relaxante și deosebit de eficiente. Modelul POLARIS este cel care a convins vedete precum Liviu Vârciu că acțiunea fotoliului este cu adevărat de efect, iar durerile de spate dispar atunci când sesiunile de masaj sunt realizate cu fidelitate.

În funcție de nevoile pe care le prezintă fiecare în parte, dar și de spațiul de care dispune în locuință, respectiv în zona de birou, la Masatto se regăsesc modele care se potrivesc excelent. Livrarea se realizează de echipa de profesioniști, care se ocupă și de montajul fotoliului.

Poate fi folosit pentru a urma ședințe scurte, în pauze de exemplu sau pentru o sesiune de durată. Este locul din care unii preferă să vizioneze filmul preferat, iar alții să mediteze. Indiferent de momentul din zi, efectele masajelor pe care fotoliile le realizează sunt aceleași. Despre fiecare model și beneficiile oferite organismului pot citi cei interesați mai multe pe Masatto.ro.

NapocaNews