FRF nici nu vrea să audă despre posibilitatea ca steagurile Ungariei Mari să fie afișate pe stadioane la meciurile de fotbal.

Federația condusă de Răzvan Burleanu a anunțat că nu va permite un astfel de lucru și că este pregătit să conteste la FIFA și EUFA un astfel de demers dacă el va ajunge pe masa celor două foruri internaționale.

„FRF nu acceptă și nu va accepta niciodată acest lucru și își va exprima punctul de vedere la FIFA și UEFA, dacă această discuție va ajunge pe masa celor două foruri internaționale, la fel cum, cu siguranță, vor proceda și celelalte federații din regiunea noastră.

Revizionismul nu este acceptat în fotbal, iar UEFA condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane”, a precizat FRF.

Preşedintele Federaţiei Ungare de Fotbal (MLSZ), Sándor Csányi, a susținut că forul pe care îl conduce va încerca să convingă UEFA și FIFA să accepte ca simbolul Ungariei Mari și a drapelului arpadian pe stadioane.

NapocaNews