La revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică, U Cluj a remizat la Sibiu, 2-2 cu Hermannstadt. Clujenii au fost la doar câteva minute de victorie, dar supergolul lui Alexandru Oroian le-a blocat drumul către cele 3 puncte, scrie GSP.

Până să iasă la rampă fotbalul la Sibiu, centralul Florin Andrei a comis o gravă eroare față de „șepcile roșii”. După o trecere în fața în Florin Bejan, Daniel Popa a fost faultat de Muțiu, dar arbitrul i-a acordat cartonaș galben pentru simulare. 

Chemat la VAR, Florin Andrei a mai rămas timp de 2 minute înmărmurit în fața ecranului, ca mai apoi să revină tot la decizia inițială.

Cumva lovită moral, U Cluj a încasat rapid primul gol de la Daniel Paraschiv, care a profitat de o eroare în defensiva alb-negrilor. Treziți la realitate, „studenții” s-au avântat în atac și au egalat rapid prin Bogdan Mitrea

Ca o răzbunare după greșeala de arbitraj, în teren, Chipciu a anticipat excelent pasa greșită a lui Alhassan, l-a angajat pe Ianis Stoica în bandă, iar Popa i-a adus pe oaspeți în avantaj.

Ca să completeze seria gafelor, și asistentul Radu Ghinguleac le-a dat pentru scurt timp în prelungiri mirajul unei false bucurii sibienilor, după ce nu a văzut un ofsaid la Balaure, fiind corectat apoi din camera VAR.

Cumva contrar așteptărilor, care-i vedeau pe cei de la Hermannstadt călare peste apărarea clujenilor pentru obținerea egalării, tot oaspeții au fost cei care au controlat partea secundă. 

Băieții lui Sabău au forțat golul 3 prin Popadiuc și Popa, care au avut două șanse uriașe de a închide meciul. Finalul a fost gestionat complet eronat de oaspeți, fiind taxați cu un eurogol de Oroian.

NapocaNews, Foto: sport.ro