Cântărețul Oliver Anthony (SUA) a compus o melodie folk, care critică dur elita americană coruptă. Melodia are un succes revoluționar.

”71 de milioane de vizualizări într-o lună, numai la o postare, dar apare și în alte părți. Este un cântec despre viața de mizerie pe care-o trăiesc oamenii obișnuiți din SUA, din cauza celor care îi conduc. Adevărul din versuri are valabilitate universală. Citiți și comentariile de pe Youtube, merită. Cred că-i una dintre cele mai populare melodii din lume și nu e dată la radio, ceea ce spune totul” scrie scriitorul Alexandru petria pe Facebook.

”Când l-am întâlnit pentru prima dată pe Oliver Anthony și muzica lui, am fost cel puțin uimit. Avea o colecție întreagă de cântece pe care le puteam asculta ore întregi. Oliver locuiește în Farmville, VA, cu cei 3 câini ai săi și un teren pe care plănuiește să îl transforme într-o fermă mică pentru creșterea animalelor. Avem o mulțime de melodii pregătite pentru a lansa lui Oliver pentru plăcerea ta de vizionare și ascultare, el este cu adevărat special și remarcă cea mai mare influență a lui, deoarece Hank Williams Jr. Oliver vrea să dea speranță clasei muncitoare și tânărului tău muncitor mediu care poate că și-a pierdut speranța în încercarea de a se descurca” se scrie despre cântăreț pe youtube.

Christopher Anthony Lunsford, care cântă sub numele de Oliver Anthony și lansează muzică sub numele de Oliver Anthony Music, este un compozitor și compozitor country-folk american. În august 2023, a lansat single-ul „Rich Men North of Richmond”, care a debutat independent. pe locul 1 în Billboard Hot 100, făcându-l pe Anthony primul artist care a debutat în top fără nicio istorie anterioară în topuri sub nicio formă.

NapocaNews, Foto: Music Row