Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca va fi prezentă la evenimentul Noaptea cercetătorilor europeni, vineri, 29 septembrie, pe platoul din fața Sălii Sporturilor ”Horia Demian”.

Între orele 13.00 – 24.00, pasionații de știință și inovare sunt invitați să participe la atelierele, expozițiile și experimentele care vor avea loc.

La standurile USAMV vor fi prezentate, între altele, oferta educațională și proiecte de cercetare; demonstrații cu echipamente de monitorizare a parametrilor mediului; o expoziție de plante aromatice și uleiuri esențiale; demonstrații de microscopie.

Vor avea loc și degustări de produse provenite de la fermele și stațiunile USAMV Cluj-Napoca, precum și prezentarea unei selecții de vinuri de la Stațiunea Vinea Apoldia Maior.

Și în acest an, municipiul Cluj-Napoca s-a alăturat celor peste 400 de orașe europene înscrise în circuitul științei și inovării, devenind parte a celei mai renumite inițiative de popularizare a științei la nivel european.

NapocaNews