Actorul Florin Piersic urmează să fie mutat de urgență cu o aeronavă medicală de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, la un spital din București. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, actorul ar urma să fie internat de urgență la Institutul Matei Balș din Capitală, relatează știripesurse.ro.

Deși medicii din Cluj-Napoca au anunțat, marți după-amiază, că actorul se află în stare stabilă după operația pentru extragerea sondelor de stimulare și îndepărtarea stimulatorului cardiac, acum s-a luat decizia transferării sale la Institutul Matei Balș din București.
Florin Piersic va fi preluat de pe Aeroportul Cluj-Napoca, de avionul SMURD, în jurul orei 20:30 și va fi adus la Aeroportul Băneasa din București, de unde va fi preluat de o ambulanță și transportat la spital, unde urmează să fie internat în secția de Terapie Intensivă.
În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.
Actorul a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată și faptul că are montat un stimulator cardiac.