Primarul Clujului si fostul premier al Romaniei Emil Boc incaseaza lunar al zecelea salariu ca marime din institutia pe care o pastoreste.

Potrivit Evenimentului Zilei, in timp ce majoritate a angajatilor primariei clujene au salarii modeste, care nu ajung la 1.500 de lei, exista si privilegiati care sunt incadrati cu salarii de mii de lei.

Multi dintre directorii Primariei Cluj sunt platiti suplimentar pentru ca manageriaza diferite proiecte europene.

Pe lista cu cele mai mari 20 de salarii din Primaria Cluj Napoca, pe primul loc se afla secretarul Consiliului Local Cluj Napoca, Aurora Tarmure, care are un salariu de 10.665 lei.

Pe locul doi se afla Ligia Subtirica, arhitect sef al municipiului Cluj Napoca, care are un venit de 7.988 lei. Subtirica este sotia lui Dan Subtirica.

Al treilea salar ca si marime este al directorului Directiei Tehnice, Virgil Porutiu.

Porutiu are un salariu de 7.180 lei, si asta pentru ca, pe langa functia de baza, a fost si managerul de proiect pentru modernizarea liniei de tramvai din Cluj Napoca. Porutiu mai este manager de proiect in cadrul proiectului de extindere a transportului in comun in zona metropolitana Cluj.

Salariul brut al primarului Emil Boc este de 6.233 lei. Salariul lui Emil Boc este fixat prin lege si nu contine alte sporuri pentru implicarea in activitati europene.

NapocaNews