Este timpul pentru o mica rugaciuneReportera rusa gusta din raul imbibat cu petrolCine sapa groapa altuia…A trezit ursul din padureUn fotograf amator a surprins „un obiect mare si negru”, care se misca pe apele lacului scotian Loch Ness. Ar putea fi aceasta imaginea celebrului monstru din Loch Ness si dovada care sa duca la dezlegarea misterului din jurul controversatului animal marin?

David Elder, in varsta de 50 de ani, a capturat misterioasa imagine in timp ce fotografia o lebada, potrivit Daily Mail.

Noua fotografie va alimenta si mai mult teoriile privind existentei monstrului din Loch Ness. Imaginea a fost facuta la Fort Augustus, in sud-vestul lacului din nordul Scotiei.

In instantaneul capturat se observa un corp lung care a produs un val la suprafata apei lacului. Elder, care locuieste la East Kilbride din Lanarkshire, a fost in masura sa faca mai multe fotografii si chiar sa filmeze un videoclip al misterioasei scene petrecute pe lacul Loch Ness.

„Am surprins o zona neagra de apa de aproape 4,5 metri care s-a propagat precum un val. Sunt convins ca acest lucru a fost cauzat de catre un obiect negru solid aflat sub apa”,a spsu Elder.

Trebuie remarcat faptul ca lacul Loch Ness are cea mai mare adancime din Marea Britanie (230 de metri). Povestea monstrului din Loch Ness isi are originea tocmai in perioada medievala, dar ea a atras atentia publicului de-abia in anul 1933.

Sursa: Ziare.com