O fată în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul Naţional „Sf. Sava”, a fost dată dispărută după ce aceasta nu a mai ajuns miercuri la şcoală, au informat oficiali ai Poliţiei Sectorului 5. Eleva ar fi dispărut în jurul orei 12.00, miercuri, în timp ce se deplasa către Colegiul Naţional „Sf. Sava”, situat în centrul Capitalei, pe strada General Berthelot.

Eleva a intrat la colegiul „Sf. Sava” cu media 10. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, minora a plecat de la domiciliu, miercuri, şi nu s-a mai întors până în prezent.

„Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre”, se arată într-un comunicat. Cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 sau să ia legătura cu Secţia 19 Poliţie din Bucureşti.

NapocaNews