În această seară, Federaţia Share a organizat un eveniment special în incinta cinematografului Florin Piersic, în cadrul căruia a fost prezentat proiectul Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-Napoca 2015. Despre semnificaţia performanţei atinse doar de 6 oraşe până la acest moment au vorbit primarul Emil Boc, Vlad Pop, preşedintele Federaţiei alături de mulţi lideri ai organizaţiilor de tineret din România.

Potrivit primarului Emil Boc, în calitate de edil nu s-ar putea imagina Clujul fără studenţi şi fără tineri. Printre proiectele speciale pe care le aduce Capitala Tineretului se află bugetarea participativă în valoare de 500.000 de lei, la care toţi tinerii vor avea acces. „Haideţi să aducem Europa la noi acasă, let’s Share”, a adăugat Emil Boc.

În această seară au fost anunţaţi şi invitaţii speciali în cadrul primului eveniment din cadrul Capitalei Europene a Tineretului 2015, din noaptea de Revelion: The Asteroids Galaxy Tour.

The Asteroids Galaxy Tour este o trupa de dance alternativ din Danemarca formata in 2006. Formatia este compusa din Mette Lindberg (voce), Lars Iversen (bass si clape), Miloud Carl Sabri (trompeta), Sven Meinlid (saxofon), Mads Brinch Nielsen (chitara si clape), Jesper Elnegaard (tobe). The Asteroids Galaxy Tour sunt muzicieni cu o misiune: trupa si stilul sau unic de pop psihedelic se indreapta spre succes cu o viteza la care nimeni nu se astepta.

Melodii cunoscute The Asteroids Galaxy Tour:

Around the Bend

The Sun Ain’t Shinning No More

Push the Envelope