Echipajul Simone Tempestini – Dorin Pulpea a câştigat Transilvania Rally, a patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri al României.

Alergând pe un Ford Fiesta R5, echipajul clujean a urcat pe prima poziție a podiumului în Raliul Transilvaniei 2015 controlând autoritar întrecerea găzduită de Cluj.

Pe poziția secundă a clasamentului competiţiei au terminat Bogdan Marişca secondat de Carmen Poenaru, deasemenea pe Ford Fiesta R5. De menţionat că ambele echipaje aparţin echipei Napoca Rally Academy.

Liderul team-ului clujean, Marco Tempestini a încheiat Transilvania Rally pe poziţia a patra, iar Edwin Keleti pe 5. Victoria de la Cluj este a patra pentru Simone Tempestini și Dorin Pulpea, din tot atâtea disputate în cadrul Campionatului Național de Raliuri al

României (CNRR). Tempestini junior are deja un avans considerabil în clasamentul CNRR, fiind în acest an favorit să câștige în premieră competiția națională de raliuri.

Transilvania Rally 2015 a avut 11 probe speciale, iar traseul pregătit cuprinde 11 probe speciale cu o lungime totală de 123 km.

Paul Panait