O familie de asiatici care s-a converitit la creştinism, spune că este alungată din casă pentru a doua oară de către persecutorii musulmani. Cum trăiesc oamenii care sunt încojuraţi de ură în fiecare zi sunt încojuraţi de ură.

Europa devine un Califat Islamic. Nissar Hussain, soția sa Kubra și cei șase copii locuiesc în Marea Britanie. Ei au declarat că au suferit un calvar provocat de vecinii lor care îi privesc ca pe nişte blasfematori, potrivit dailymail.co.uk.

Ei pretind că sunt efectiv prizonieri în propria casa după ce au fost atacaţi în stradă, li s-au spart parbrizele maşinilor în mod repetat și au avut parte de ouă aruncate în geamul casei lor.

Hussain, 49 de ani, a renunţat la cariera sa de asistent medical din cauza efectului pe care aceste lucruri odioase le au asupra sănătății sale.

Poliția a fost chemată de mai multe ori pentru a interveni, dar se pare că forţele de ordine sunt reticente în a trata problema ca o infracțiune motivată de ură religioasă.

Doar o urmărire penală a fost reuşită. Hussain, foarte dezamăgit de poliţie, a depus o plângere la Comisia Independentă pentru Plângeri la Poliție.

Napocanews

 

2cdc614f00000578-3258159-image-a-15-1443820115709