Distribuie articolul

Dacă noi dormim la propriul nostru proces de culpabilizare și sancționare, ei nu o fac… Dimpotrivă! Dacă noi nu reacționăm nici măcar formal în fața valului de acuzații nefondate și al proceselor de învinovățire pentru felurite „opinii”, mai mult pamflete de presă și gânduri „feisbuciste”, transformate însă de corul detractorilor și cel al cozilor de topor în delicte naționale majore, asta nu înseamnă că ei nu lucrează pe mai departe la strângerea țarcului libertăților noastre de exprimare.

Și sunt aspecte noi care au fost strecurate în opisul de acuzare al națiunii române și, atenție cei ce vă dormiți nepăsarea!, nu doar în cazul naționaliștilor și al patrioților poate mai vocali, ci a oricărui ins deranjant prin polemicile lui (căci, da!, prin neimplicare, orice cetățean rămâne un simplu ins pentru cei ce ne condamnă trecutul, prezentul și viitorul). O acuzare continuă despre care nici politicienii și nici reprezentanții presupusei societății civile nu se pronunță. Nu au curajul să o facă? Nu, sunt plătiți să nu o facă! Căci, acolo unde detractorii trag șanțuri, cozile de topor autohtone vin să sape adânc, trădându-ne istoria, tradițiile, valoriile, țara și neamul.

În acest fel, „prevenirea discriminării” a fost ușor-ușor translatată spre „combaterea discriminării”, marcând, suis-generis, existența acestui fenomen în societatea românească, iar pe lângă acuzația de discriminare a orice și oricând, a mai fost atașată și vina intoleranței generalizate noastre.

Și nu mai miră pe nimeni cum, în casa noastră, pe banii noștri, se organizează nu acțiuni de decelerare a importanței prevenirii discriminărilor, ci mese rotunde cu aer ministerial pentru însăși „Combaterea discriminării rasiale și a intoleranței”.

Unde sunt însă aceste discriminări și acte de intoleranță în România pentru a face deja organigramele și a trasa modul de acțiune pentru diviziile milițieneșți guvernamentale împotriva celor ce gândesc și se exprimă liber?

Este adevărat, nimic nu s-ar realiza fără alipirea cozilor de topor la viermuiala limbricilor detractori. Pentru că geaba ar veni o asociație europeană să ne formateze procedurile penale pentru combaterea „discriminării rasiale și a intoleranței în România”, dacă de aici nu ar avea cine să le toarne cerneală în pix.

Recent s-a remarcat și penalul penalilor de partid, el, unicul ales, penalul susținut de jumătatea de milion de cetățeni onești, cu o lecție de impunere penală pe tema defăimării sociale. Defăimarea socială lăsată la libera interpretare a judecătorilor… Defăimarea socială însemnând orice tocmai prin nedefinirea ei.

Acum, organismul de discriminare națională, acest fetiș numit Consiliu Național de Combatere a Discriminării, s-a raliat directivelor venite de la un organism european, la fel de vascularizat antisocial, pentru a-și crea ruleta diktatelor de agresare a unui întreg neam. Un CNCD care se comportă de prea multă vreme ca un minister al instanțelor sociale și pe care, mâine-poimâine, chiar o să-l vedem ridicat la rang de Minister al Combaterii Discriminării, Intoleranței și a Defăimării sociale!

Și cum să nu capete greutate astfel de acțiuni când însăși reprezentanții Comisiei Europene împotriva Rasismului și Intoleranței (ECRI) au venit și au trântit pe masă un raport privind COMBATEREA rasismului și intoleranței în România! Și dacă nu trebuiau demonstrate culpabilizările fără conținut, dar cu forma tăiată împrejur, pe conturul steluțelor CE, (căci, oare cine să le ceară asta, guvernul în genunchi al lui Victor Ponta ori sasul deromânizat nemțește?!) s-au măscărit și măsurile contrareacțiunii „discriminatorilor”.

Un aparat de stat întreg ce ar urma să fie pus la dispoziția mașinăriei „de combatere”! Cu judecători, procurori specializați pentru „lupta împotriva rasismului”. Chiar și corupția ar putea să-și piardă statutul de generator de vulnerabilitate, în strategia (anti)națională, pentru a fi înlocuită cu lupta împotriva „rasiștilor”!

Și dacă tot e lucrătură la comandă, s-au strecurat și noile ținte de acțiune, de la marota discriminării țiganilor la situația „solicitanților de azil” (mai corect spus, coană Europă cu fusta țigănească săltată în cap, a „familiilor de azilanți”, căci ai uitat, de la mâna-ți iute până la gura-ți spartă, despre ce fel de „cote” vorbim pentru România!) la situația privind „locuințele pentru minorități”.

Or, ce să înțelegi din această nouă noțiune introdusă în vocabularul limbii de cal al acestui „political correct” impus cu pumnul? Că țiganii nu au locuințe ori că refugiaților, ca viitorii minoritari, trebuie să li se asigure case?!

Cezar Adonis  Mihalache –  Natiunea