Epurare etnică a poporului francez din Franța a atins asemenea proporții încât cărțile de istorie din școli au fost rescrise pentru a se minimalizeze cultura europeană albă creştină și a spori influenţa şi puterea minorităţii şi imigranţilor musulmani.

Părinţii elevilor, profesorii și avocați au amenințat cu o acțiune în justiție împotriva manualelor noi de istorie emise pentru toate școlile de stat din Franța, care au „revizuit” trecutul Franţei care, în conformitate cu interesele guvernului francez, evită ca elevii aparținând minorităților etnice şi imigranţilor musulmani să nu fie jigniţi.

În noile cărți de istorie, cruciadele sunt atacuri ale creştinilor asupra musulmanilor, iar o opinie favorabilă asupra acestora e o insultă la adresa musulmanilor (de fapt, cruciadele au fost o reacție la agresiunea islamică).

7908083

În plus, manualele conțin 20 de pagini dedicate comerţului cu sclavi negri în zona Atlanticului, în timp ce ignoră comerțul musulmanilor cu sclavi creştini de pe Mediterana. Despre împăratul Napoleon se aminteşte doar că s-a asemănat cu „Colonelul Ghadaffi.”

Într-o provocare deliberată, cărțile conțin un desen animat în care e ilustrat Napoleon cu pantalonii în jos, așezat pe o toaletă. Cartea nu conține astfel de imagini lipsite de respect faţă de Mohammed sau faţă de orice lider musulman, din motive evidente, titrează NewObserverOnline.

În rest manualele de istoria Franţei descriu cu amănuntul istoria statelor musulmane din Nordul Franţei, de la Mali la Algeria, foste colonii franceze. Istoria Franţei se predă în şcolile publice ca şi istoria Islamului din sfera de influenţă a fostei metropole coloniale.

Scriitorul francez Michael Houellebeq în romanul „Supunere” consideră că Franţa va deveni în 2050 un Califat islamic.

Marius Sălăjean

 

FN_ouvrez-les-yeux