CFR Cluj a câștigat la limită meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, și a făcut a repetiție utilă pentru finala Cupei României, programată, marți, 17 mai, pe Arena Națională.

În Ardeal, vișiniii au evoluat cu gândul la meciul care le poate salva sezonul, iar oaspeții au profitat și au deschis scorul în minutul 26.

Abia intrat pe teren, Novakovic a înscris cu o lovitură de cap, după un corner executat de Filipov. Clujenii au egalat repede, în minutul 30, prin Nouvier.

Francezul de 20 de ani a marcat din apropiere, fructificând o centrare foarte bună a lui Jakolis. Până la pauză doar faza din minutul 44 a mai ridicat pulsul tribunelor.

Ilfovenii au cerut penalty, după o cădere a lui Bălan, dar centralul partidei a lăsat jocul să continue. Dacă în meciul precedent, de la Ploiești, antrenorul Antonio Conceicao și-a menajat cei mai mulți dintre titulari, ieri seară portughezul a trimis în teren

garnitura ideală, iar acest lucru s-a simțit. CFR-știi au forțat doat atât cât să-și apropie victoria, evitând alte complicații. În minutul 56, Petrucci finalizat o acţiune colectivă a echipei sale şi a păstrat cele trei puncte în Gruia.

Cu această victorie CFR Cluj a urcat pe locul 2 în clasamentul play-out, cu 33 de puncte şi are cel mai bun golaveraj din partea a doua a sezonului Ligii 1 Orange.

Paul Panait