La trei ani distanță de la ultima finală de Cupa României, CFR Cluj va juca din nou cu trofeul pe masă, marți, pe Arena Națională. Dacă în 2013 ardelenii pierdeau ultimul act în fața Petrolului, săptămâna viitoare elevii lui Toni Conceicao sunt deciși să aducă a

patra cupă în vitrina cu trofee a clubului. ”Una e să mergi să abordezi finala Cupei în urma unei victorii și alta e să fi pierdut cu Voluntari.

Avem moral bun, ne rămân câteva zile să ne refacem în primul rând și apoi să mai punem la punct ultimele detalii pentru finala cupei.

Este o finală, normal, orice finală e grea, jucăm și în București, lucru care pe noi de dezavantajează, e clar, însă, eu sper ca suporterii noștri să vină în număr cât se poate de mare.

Mie personal nu mi se pare normal ca această finală să se joace la București, chiar dacă este Arena Națională, stadionul cel mai frumos din România, dar totuși Dinamo are avantajul suporterilor.

Trebuie să fim pregătiți și pentru acest lucru și cu siguranță va fi un meci interesant”, a declarat Traian Marc la finalul partidei cu FC Voluntari.

Finala Cupei României, ediția 2015/2016, ar fi trebuit să se joace în 10 mai, dar a fost reprogramată pentru data de 17 mai, după decesul mijlocașului dinamovist Patrick Ekeng. Meciul dintre Dinamo țși CFR Cluj va fi găzduit de Arena Națională de la ora 21.30.

Paul Panait