Universitatea Cluj a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, confruntarea cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 2-1, dar victoria nu aduce prea multă linişte în tabăra alb-negrilor.

Şoimii Pâncota, contracandidata Universităţii la retrogradarea în Liga a III-a, a câştigat cu scorul de 3-2, în faţa Unirii Tărlungeni, cu un gol marcat în minutul 94.

La Cluj, tinerii jucători ai lui ”U” s-au văzut dominaţi de CSM, liderul clasamentului fazei play-out înaintea acestei dispute. Niciuna dintre combatante nu a reuşit, însă, să marcheze până la finalul primei reprize.

Primul gol a venit târziu, abia în minutul 69, când Turcak a fructificat o acţiune de toată frumuseţea lui Moruţan. Vâlcenii au restabilit egalitatea în minutul 71, prin Vasile Octavian.

Zece minute mai târziu, autorul primului gol, Turcak a centrat perfect pentru Darius Hâmpea, iar fundașul Universității a închis tabela de marcaj cu un șut spectaculos în vinclul porții celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Cele trei puncte obținute în fața fostului lider din play-out nu i-a ajutat pe elevii lui Ovidiu Sărmășan să facă un salt în clasament, Universitatea continuând să ocupe locul 4, retrogradabil.

Paul Panait