Clujenii au asaltat aplicația Domnuleprimar.ro cu plângeri la adresa primarului Emil Boc pentru organizarea celei de-a doua ediții a Untold Festival, 2016. Cetățenii doresc să nu mai fie deranjați de basul puternic care bate din Parcul Central și de haosul din traficul desfășurat în centrul orașului.

”Este pentru al doilea an consecutiv cand dati Clujul peste cap cu acest festival, Untold. Ati inchis o mare parte a Parcului Central, ati blocat strazile adiacente, deviind traficul. Nu mai vorbesc de zecile de mii de oameni care ne-au invadat.

O fi benefic pentru economia orasului, dar pentru noi, locuitorii din zona, e un cosmar. Si nu numai pentru noi. Tot traficul se desfasoara cu dificultate, fiind afectati mai ales cei din jumatatea de vest a orasului.

Legal, blocarea domeniului public e un abuz. Si a devenit un obicei la Cluj, cu tot felul de festivitati aparute peste noapte, care au transformat Clujul in circoteca. Dar cu acest festival ati depasit orice masura. Nu am nimic cu el, dar nu are ce cauta in centrul orasului”, transmite un clujean.

”Domnule Primar , as vrea sa organizati de acum incolo Untold in afara Clujului, la cei care nu ascultam genul acesta de muzica nu va ganditi… poate ascultam: clasica, jazz, populara, rock… dar bassul asta ne obligati sa-l ascultam toata ziua si noaptea… Ganditi-va ca in Cluj Napoca sunt si copii, batrani, oameni de varsta a 2 a, pe care ii deranjeaza atata zgomot… mai ales noaptea…”, se plange un alt cetățean.

Evoluțiile DJ-ilor din Parcul Central se desfășoară conform programului chiar și până la ora 6-7 dimineața.

NapocaNews