Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe, l-a criticat pe directorul SC Tetarom, Viorel Găvrea, care nu a fost prezent vineri la ședința de consiliu în care s-a adoptat bugetul județului.

”Dacă vrem în continuare să fim niște lingători de mână pentru că așa vrea directorul x sau y așa vom rămâne. Eu nu mai doresc să fiu lingător de mână. Cei care au obosit, dintre directori sau nu mai consideră că este important pot să lase pe alții. Nimeni nu este de neînlocuit. Este inadmisibil ca noi să discutăm bugetul societății, oricare ar fi aceea, și să nu avem directorul prezent. Este lipsă de respect față de noi toți. Ne întrebați de ce este chemat directorul să dea raportul? Pentru simplul motiv că acesta este raportul între o societate și cei care tutelează aceste societăți. Nemaivorbind de salariile pe care le au dânșii la aceste societăți. Ni se prezintă un stat de funcții, iar noi suntem obligați să votăm pentru că așa vor ei? Apropo de directori care sunt în funcții de 10 – 15 – 20 de ani. Ei consideră că sunt susținuți politic”, a spus Tișe.

Viorel Găvrea a absentat de la ședința de CJ fiind plecat în SUA pentru a semna un memorandum de înțelegere privind construirea viitorului parc științific Tetapolis.

 

Radu Ștefan