Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a rabufnit dupa frumoasa victorie de duminica a formatiei sale in deplasare la Universitatea Craiova, scor 2-0 in ultima etapa a sezonului regular din Liga 1.

Golurile au fost marcate de Rondon in minutul 9 si Martici un autogol in minutul 67, iar cronica intalnirii o puteti reciti mai jos:

Dupa partida, „Super Dan” s-a plans de aceasta regula a injumatatirii punctelor care are loc anual inainte de play-off: „Sa-i dam credit Craiovei, o echipa cu jucatori excelenti. Craiova are cel mai bun lot de cand sunt eu in Romania. Chiar nu le gasesc un punct slab. Au un lot foarte bun cei de acolo si se vor bate pana la final sa ia campionatul. Regula cu injumatatirea punctelor ne dezavantajeaza, nu e corect. Muncim ca prostii si ni se iau punctele!”, puncta deranjat Dan Petrescu la LookSport.

Fostul fundas de la Chelsea a vorbit si despre returul de joi cu Sevilla, dupa ce in tur rezultatul a fost egal, 1-1: „Ne asteapta un meci foarte greu la Sevilla, n-am timp sa pregatesc cum vreau acest meci. De altfel, n-am avut timp nici sa pregatesc meciul contra Craiovei. Sper sa nu pierdem jucatori acolo. Daca ne-am intoarce cu o calificare, ar fi extraordinar. Am facut egal cu Sevilla, iar Getafe, locul 4 din La Liga, a pierdut contra lor cu 0-3”.

NapocaNews