Vineri, 12 iunie, de la 20:30, cinefilii sunt așteptați la cinema în aer liber la Cluj-Arena, la unul dintre cele mai îndrăgite filme: Bohemian Rhapsody.

După 33 de ani de la concertul istoric de pe stadionul Wembley, fanii au ocazia unică de a trăi muzica formației Queen ca și cum ar fi la concert, la vizionarea filmului Bohemian Rhapsody. Filmul va rula de la orele 20:30, pe un ecran led de mari dimensiuni, iar locurile destinate sunt acoperite.

Sâmbătă, 13 iunie, cinefilii sunt așteptați la cinema în aer liber la Cluj-Arena, la The Call of the Wild (Aventură&Acțiune), adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London.

Chemarea străbunilor este un film revoluționar, care redă povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890.

Filmul va rula de la orele 19:30, pe un ecran led de mari dimensiuni, iar locurile destinate sunt acoperite.

Evenimentul se desfășoară în condiții de maximă siguranță adaptate contextului actual, în aer liber, respectându-se distanța de 2 metri între persoane, este obligatorie purtarea măștii pe parcursul evenimentelor.

Prețul unui bilet este 25 de lei.

NapocaNews