Tehnicianul Adrian Falub a demisionat din funcţia de antrenor principal al formaţiei Universitatea Cluj, a anunţat, luni seara, gruparea ardeleană pe site-ul său oficial.

„Adrian Falub şi-a înaintat astăzi demisia din funcţia de antrenor principal. FC Universitatea Cluj îi mulţumeşte pentru munca depusă”, se menţionează pe site-ul citat.

Universitatea Cluj a obţinut în primele trei etape ale noii ediţii a Ligii a II-a o victorie şi două înfrângeri, ocupând în prezent poziţia a 14-a în clasament.

În vârstă de 49 de ani, Adrian Falub l-a înlocuit pe banca tehnică a formaţiei ardelene pe Cristian Dulca la 4 septembrie 2019.

Falub a jucat pentru ”U” în perioada 1989-1996, dar şi în sezonul 1997-1998. A debutat ca antrenor chiar la Universitatea, în sezonul 2006-2007, când a reuşit promovarea în Liga I, dar a condus-o şi în 2015, an care a marcat participarea ”şepcilor roşii” în finala Cupei României după o pauză de cinci decenii. A revenit pe banca tehnica a echipei sale de suflet în septembrie 2017, reuşind o nouă promovare, de această dată în eşalonul secund.

NapocaNews