Trăim de cateva luni bune într-o lume sumbră si cenusie, un fel de univers concentrationar in care oamenii condusi de frica si panica au dezvoltat un comportament robotic-rutinat asemenea detinutilor din inchisori. Din pacate la aceasta degenerare si degradare umană nu avem decat solutii dureroase, pentru ca aceasta este realitatea in care traim, foarte, foarte dureroasa. Am spus de la inceputul acestei nebunii planetare ca trebuie sa ne pregatim pentru martiraj, dar oamenii sunt neputinciosi cu duhul si cu mintea ca sa inteleaga. Nu este usor sa traiesti in ziua de azi. Dar daca Domnul asa a binevoit ca noi sa traim si sa suferim aceste vremuri, apoi trebuie sa ne supunem si sa primim cu bucurie toate cele ce vin asupra noastra ca din mana lui Dumnezeu!

Din pacate e greu acum, pentru ca ne-am învățat cu comoditatea, cu tehnologia, cu toate mofturile și libertatile care ne-au slabit puterile sufletului. Mintea ne este ingreunata si trupul slabit….asta si datorita alimentatiei otravite cu care ne hranesc mai marii nostri. Rezultatul este ca nu suntem obisnuiti si pregatiti sa purtam nici un fel de razboi, nici duhovnicesc, nici trupesc. Cu atat mai grav, cu cat in prezent societatea si mai ales copiii sunt otraviti si bombardati cu atatea informatii mincinoase la adresa creatiei lui Dumnezeu. Astfel prin educatia scolara, mass media, filme, muzica, etc se ofera o puternica educatie antihristica si antinationala.

Daca nu aveti unde sa va retrageti din societatea aceasta potrivnica lui Dumnezeu, stati fiecare la locurile dumneavoastra si marturisiti pe Hristos, opunandu-va tuturor masurilor viclene de exterminare a omului. Pentru ca asta tanjeste vrajmasul sa faca prin intermediul celor care au declansat si pus in scena aceasta ” mare resetare „….sa-l distruga pe om-faptura lui Dumnezeu.

De aceea repet….sa avem incedere ca Dumnezeu ne va da putere sa marturisim pentru El. Trăim intr-o lume anarhica, in care intreaga clasa politica este vrajmasa lui Hristos si slujitoare raului. De aceea si numai simpla noastra vietuire, fara sa abdicam de la principile noastre crestine, este o marturisire si o mucenicie de zi cu zi. Sa nu primim acest vaccin si nimic din ce ne aduc nou puterile politice de azi. Să refuzăm categoric toate măsurile si politicile pe care noua elita globalista incearca sa le impuna cu forta folosindu-se de aceasta falsa pandemie. Ei doresc exterminarea noastra, ca cei putini sau multi care vor ramane sa se inchine lor. Acum ei studiaza si fac trierea. Sa nu ne temem ! Avem si noi armele noastre….rugaciunea, dragostea si marturisirea ! Nu se poate dragoste fara marturisire. Dragostea este jerfitoare, iar daca noi ne temem sa marturisim adevarul, atunci ce jertfa mai avem ? Sa aratam ca ne pasa de aproapele nostru, de fratele nostru aflat in nestiinta si sa-l informam ca sa nu-l lasam sa cada prada acestui sistem.

Cei care luptam astazi sa ne trezim semenii cazuti in nepasare, frica sau indiferenta, aceeia fii dragostei lui Dumnezeu ne vom numi, iar salvarea lor sufleteasca va sta la temelia României de mâine ! Fiecare suflet salvat este precum o stea în Ceruri !

În incheiere doresc să precizez ca in urma cu putin timp am fost si eu testat pozitiv cu acest Covid….o banalitate, nimica spectaculos, nimica mai mult decat o gripă obișnuită de sezon si fara motive justificate pentru a opri o economie si a crea un haos planetar. Inca traiesc, sunt bine si marturisesc. Creștinul nationalist versus virusul globalist 1-0 ! Bineînteles cu voia lui Dumnezeu !!!

Cristian Ardeleanu