Schimbare radicala de directie in privinta caselor de pariuri, care au renuntat la varianta cu Joe Biden castigator la alegerile prezindentiale din SUA 2020 si-l crediteaza pe Donald Trump, odata cu numaratoarea voturilor.

Acum cateva zile, Joe Biden era favoritul caselor de pariuri din intreaga lume. Biden a ajuns, pana in ziua votului din 3 noiembrie, la o cota de aproximativ 2, iar Trump, la o cota de 1,3 la casele de pariuri dupa ce cateva state pe care democratii le vizau au fost pastrate de Trump. E vorba de Florida, aproape sigur adjudecata de republican, de Georgia, unde Trump conduce, si de Carolina de Nord si Ohio, unde Biden condusese anterior, datorita voturilor prin posta.

E vorba de Florida, aproape sigur adjudecata de republican, de Georgia, unde Trump conduce, si de Carolina de Nord si Ohio, unde Biden condusese, datorita voturilor prin posta. Cand a inceput insa centralizarea voturilor din martea alegerilor, in ambele state Trump a inceput sa se apropie viguros de contracandidatul sau. Acesta a fost momentul in care casele de pariuri au balansat, renuntand la Biden ca favorit.

NapocaNews