Achizitioneaza anvelope de vara de pe janta.ro.

7 modele de anvelope de vara recomandate de janta.ro.

A venit momentul in care trebuie sa inlocuim anvelopele de iarna cu un set nou de anvelope de vara . Pentru sezonul cald este recomandata folosirea anvelopelor de vara in detrimentul anvelopelor de iarna. Cauciucurile de vara sunt special dezvoltate pentru a face fata conditiilor meteo specifice sezonului cald. Asfel ajuta la siguranta soferilor si a celorlalti participanti la trafic prin reducerea distantei de franare si evacuarea corecta si eficienta a apei atunci cand se circula pe carosabil ud sau acoperit de apa.

Specialistii recomanda schimbarea anvelopelor de iarna cu cele de vara atunci cand temperatura exterioara este constant peste 7 grade.

Janta.ro va recomanda 7 modele de anvelope de vara cu care puteti sa va echipati masina.

Michelin Pilot Sport 4 ideala pentru masinile premium

Anvelopa de vara Michelin Pilot Sport 4 a fost special dezvoltata pentru a da posibilitatea masinilor premium sa isi puna in valoare calitatile, fiind destinata soferilor care doresc calitate si durabilitate. Acest model de anvelopa a fost folosit pentru echiparea masinilor la cursa de anduranta de 24 de ore de la LeMans, obtinand 15 victorii consecutive.

Aderenta pe carosabil ud sau acoperit de apa este una excelenta datorita canelurilor longitudinale generoase prezente pe toata circumferinta anvelopei, cu ajutorul designe-ului bine dezvoltat se realizeaza evacuarea eficienta a apei, oferind un plus de confort la rulare dar si stabilitate si siguranta sporita. Se descurca impecabil in viraje si la schimbari bruste de directie, fiind o anvelopa ideala pentru orice sofer.

Michelin Pilot Sport 4 are o gama diversificata de modele fiind disponibila cu diametre cuprinse intre 16” si 21”.

Anvelopele Michelin sunt recunoscute pentru calitatile lor atat de catre publicatiile de profil cat si de catre producatorii de automobile. Cu o experienta vasta in fabricarea anvelopelor, Michelin sunt printre cei mai renumiti producatori de anvelope din lume, fiind o marca ideala pentru masina ta. Cu siguranta vei face o alegere excelenta daca iti echipezi masina cu anvelopele premium Michelin.

TRIANGLE ADVANTEX TC101 – anvelopa performanta de vara

Modelul TC101 a fost construit in special pentru autoturismele de clasa mica si medie si ofera performante ridicate la preturi rezonabile. Ideala pentru soferii care doresc confort in timp ce conduc, dar si siguranta pasagerilor.

Profilul anvelopei a fost dezvoltat cu patru caneluri longitudinale dispuse pe toata suprafata, acest lucru ajuta la eliminarea apei atunci cand se ruleaza pe carosabil ud sau acoperit cu apa. Ofera un plus de siguranta in virjae sau la schimbari de directie.

Acest model poate fi folosit pentru utilizare zilnica si ofera o durabilitate crescuta, acest lucru a fost posibil prin folosirea in procesul de fabricare a unui compus special de silica, astfel rezistenta la rulare este redusa.. Blocurile laterale au fost imbunatatie pentru a oferi un plus de stabilitate masinii.

Anvelopa Triangle Advantex TC101 este o anvelopa din gama de buget, are costuri de exploatare reduse si ofera confort si siguranta la rulare. Ideala pentru sezonul cald pe orice tip de suprafata, fie ca este vorba de suprafete uscate sau suprafete ude si acoperite de apa. 

Falken FK510 anvelopa de vara castigatoare a testului ADAC

Anvelopa de vara Falken Azenis FK-510 este o anvelopa performanta destinata sezonului cald fiind destinata soferilor care doresc calitate, durabilitate si confort la condus. Se comporta excelent pe orice tip de carosabil ud sau uscat.

Modelul FK510 este recunoscut si recomandat de catre marile publicatii de specialitate, in urma ultimelor teste efectuate de catre publicatia germana Allgemeiner Deutscher Automobilclub’s (ADAC), FK510 a obtinut cel mai bun punctaj, pentru dimensiunea 205/55R16, dintre toate anvelopele care au luat parte la teste, devansand marci premium precum Continental, Michelin sau Goodyear.

Punctajul obtinut a fost de 2.2 puncte si este incadrat la calificativul „BUN”. ADAC efectueaza cele mai riguroase teste pentru anvelope si efidentiaza importanta fiabilitatii lor.

Profilul excelent dozvoltat de catre inginerii de la Falken va oferi un comportament excelent al autovehicolului pe orice suprafara, reducand distanta de franare. Pe timp de ploaie se obtine punctaj maxim, fiind o anvelopa ideala pentru condus pe timp de ploaie sau atunci cand carosabilul este acoperit de apa.

Obtinerea unor performante deosebite pe orice tip de carosabil a fost posibila datorita noii tehnologii dezvoltate de catre Falken, 4D Nano Design, cu ajutorul careia s-a reusit sa se controleze compusul anvelopei la nivel molecular obtinandu-se o adevernta si o stabilitate excelenta.

O anvelopa care este recunoscuta si de catre producatorii de automobile care aleg sa isi echipeze masinile din fabrica cu modelele FK510.

Bridgestone Potenza S001 – anvelopa destinata masinilor premium

Anvelopa de vara Bridgestone Potenza S001 a fost special conceputa pentru automobilele premium, oferind posesorilor masinilor ocazia de a-si pune in valoare calitatile acesteia atat pe drumurile publice cat si pe circuit oferind un plus de performanta, durabilitate si confort.

Performantele deosebite ale acestei anvelope sunt datorate blocurilor laterale ce au o aderenta ridicata ajutand astfel la stabilitate in timpul virajelor, la viteze mari precum si la scurtarea distantelor de franare.

Cu un design bine dezvoltat si cu caneluri prezente pe toata suprafata anvelopei, Potenza S001 este ideala atunci cand circulati pe carosabil ud prin eliminarea eficienta a apei acumulate in banda de rulare.

Modelul Bridgestone Potenza S001 este o alegere ideala pentru orice sofer care doreste sa obtina performante maxime de la masina sa si sa aiba in acelasi timp confort si siguranta la condus.

Anvelopele Bridgestone sunt dezvoltate si fabricate pentru a oferi soferilor o anvelopa performanta pentru orice tip de carosabil pe care se ruleaza, fie ca vorbim de carosabil ud sau uscat. Ofera stabilitate sporita in viraje, reduce distanta de franare care ajuta la evitarea unor potentiale accidente. Potenza S001 este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa isi echipeze masina cu o anvelopa premium.

GT Radial Sport Active – destinata autoturismelor sport

Anvelopa de vara GT Radial Sport Active a fost construita pentru a oferi tractiune excelenta pentru automobilele spor. Ideala pentru soferii care doresc sa obtina maximul de la masina oferind in acelasi timp stabilitate, confort si siguranta.

Alcatuita cu un profil inovator al blocurilor laterale, aceasta anvelopa ofera performante deosebite la viraje si la schimbari bruste de directie, iar datorita canelurilor longitudinale bine proportionate si dezvoltate de pe toata banda de rulare se obtine eliminarea rapida si eficienta a apei atunci cand circulati pe carosabil umed. De asemenea se reduce distanta de franare.

Dimensiunile disponibile sunt intre 16” si 19′; cu o latime maxima de 265 ce acopera o gama larga de autoturisme.

Modelele de la GT Radial ofera un plus de confort si siguranta la preturi avantajoase. Alege gama GT Radial de anvelope de vara si vei obtine cu siguranta cele mai bune performante.

GITI GITISYNERGY E1 – anvelopa sigura de vara

GITI GITISYNERGY E1 este o anvelopa de vara destinata soferilor care pun accent pe eficienta, oferind in acelasi timp performanta si costuri de exploatare reduse. Profilul anvelopei are la baza o compozitie inovatoare si dispune de blocuri compacte care faciliteaza o rezistenta redusa la rulare si un randament kilometric extins, consumul de carburant fiind si el imbunatatit. Rezultatele foarte bune obtinute in probele de franare pe carosabil ud au fost favorizate de prezenta celor patru caneluri longitudinale adanci, amplasate pe întreaga circumferinta a benzii de rulare, asigurandu-se astfel un nivel optim de aderenta pe timp de ploaie. Astfel evacuarea eficienta a apei acumulate în banda de rulare este garantata, minimizandu-se riscul aparitiei fenomenului de acvaplanare.

Modelul GITI GITISYNERGY E1 ofera siguranta și confort in timpul deplasărilor zilnice la costuri reduse și este compatibil cu o gama larga de automobile din clasa compacta care sunt echipate cu jante cu dimensiuni cuprinse intre 14” si 17” inch.

Kumho Ecowing ES31 -anvelopa conceputa pentru mediu

Anvelopa de Vara Kumho ES31 a fost special conceputa pentru a ajuta la protejarea mediului inconjurator. Aceasta anvelopa este ideala pentru soferii care doresc calitate, confort si durabilitate. Datorita tehnologiei de fabricare, acest model de anvelopa va ajuta sa aveti un cost redus de exploatare. Ideala pentru orice tip de carosabil ud sau uscat, anvelopa ES31 dispune de patru caneluri longitudinale prezente pe toata suprafata anvelopei, fapt ce ajuta la evacuarea eficienta a apei atunci cand se circula pe carosabil acoperit de apa, reduce semnificativ riscul aparitiei acvaplanarii.

Kumho ES31 este construita pe mai multe dimensiuni de la 14” pana la 17” care acopera o gama larga de masini.

O anvelopa cu performante ridicate si costuri de exploatare medii, o alegere inspirata pentru soferii care doresc o anvelopa de calitate. Ofera stabilitate la viraje, confort indiferent de suprafata pe care se ruleaza, fie ca este vorba despre carosabil uscat sau ud. Reduce distanta de franare, ajutand la evitarea unor accidente nedorite. Alege cu incredere gama de anvelope Kumho de pe janta.ro

Achizitioneaza un set de roti complete

Opteaza pentru achizitionarea unui set de roti complete compuse din anvelope Triangle si jante din aliaj marca AEZ, DOTZ si DEZENT, sau jante de otel Alcar. Cu ajutorul configuratorului virtual 3D de roti complete poti gasi simplu doar produsele care sunt 100% compatibile si omologate cu autoturismul dorit. Completeaza datele cerute pe site: marca, model, anul fabricatiei si motorizare si vei descoperi toate modelele de jante disponibile pentru masina ta. Cu ajutorul configuratorului 3D puteti vedea in timp real cum arata jantele pe masina dumneavoastra, astfel veti fi sigur ca alegeti ceea ce vi se potriveste

Rotile complete vin montate si echilibrate, gata de pus pe masina. Veti economisi timp si bani alegand acest serviciu.

Montaj la unul dintre service-urile partenere

Ai posibilitatea de a alege sa montezi jantele, anvelopele sau rotile complete la unul dintre partenerii janta.ro disponibili in intreaga tara. Modalitatea de programare este una simpla, va alegeti doua date si doua intervale orare la care doriti sa realizati montajul, iar in cel mai scurt timp veti primi pe email si telefonic date despre statusul comenzii. Trnaportul produselor se realizeaza gratuit catre service-ul dorit, astfel nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta receptii si transportului ulterior al produselor catre montaj.

Acest serviciu este disponibil doar cu plata produselor online cu cardul.

De ce sa achizitionezi de pe janta.ro?

 Poti vedea in timp real cum arata jantele si rotile complete pe masina cu ajutorul configuratorului virtual 3D de jante

Dispuneti de suport de specialitate din partea departamentului de call center, veti primi cele mai bune sfaturi pentru a fi sigur ca alegerea dumneavoastra este cea corecta si cea care vi se potriveste.

Aveti la dispozitie o gama diversificata de jante si anvelope de la marci consactate.

Gasiti cu usurinta roti complete cu care va puteti echipa masina. Produsele vin montate si echilibrate gata de pus pe masina. Astfel veti economisi timp si bani nemaifiind nevoie sa apelati la un service specializat pentru echilibrare si montare.

Puteti opta pentru montajul jantelor sau anvelopelor la unul dintre service-urile partenere janta.ro, service-urile au fost atent selectate si ofera calitate garantata. Astfel veti avea garantia calitatii montajului.

Gasiti jante compatibile pentru toate marcile de masini disponibile pe site, livrarea se realizeaza in 1-2 zile lucratoare pentru produsele care sunt in stocul local sau 7 zile lucratoare daca jantele sunt comandate sin stocul extern din Germania.

Gasiti pe site toate datele necesare despre produse, ele fiind bine documentate, precum si date despre data de livrare. Puteti apela la serviciul de call center pentru intrebari si sfaturi de specialitate.

Janta.ro – furnizorul tau de jante, anvelope si roti complete.