Emanuel Ungureanu i-a transmis lui Dan Barna că acest gest pe care l-a făcut cu dorința de a arăta că este un model în societatea din ziua de azi îi va face pe oamenii sa creadă că „s-a dus cu dibla” și nicidecum că ar fi un exemplu demn de urmat.

„Poate ma întreabă cineva de ce nu am mască, sunt în mașină, singur, să fim întregi la cap. Dacă ești în vârf de munte și nu e nimeni pe lângă tine, poți să-ți faci o poză fără mască. Dan Barna a exagerat, chiar dacă este șeful și prietenul meu. Băi, Dane, ai exagerat, las-o naibii, nu pune masca în vârf de munte, că nu înseamnă că suntem modele, spune lumea că ne-am dus cu dibla”, a declarat deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu este un deputat român care face parte din gruparea politică USR, condusă de Dan Barna. Acesta a fost ales în funcție în luna decembrie a anului 2016. Este vicepreședintele Comisiei pentru Sanătate și Familie. Mai nou, acesta a fost ales pentru a fi și vicepreședintele Comisiei Parlamentare de Anchetă privind Achizițiile și Gestionarea Stării de Urgență.

NapocaNews