Avantajele fitnessului sunt, în mod evident, cele la nivel fizic (controlul greutăţii, prevenţia bolilor şi afecţiunilor, aspect tonifiat, forţă, anduranță), dar şi la nivel psihic (îmbunătăţeşte starea de spirit, ajută la socializare, somn mai bun şi o viaţă sexuală mai activă), astfel că oricine poate beneficia de pe urma acestora.

Ştim că sala nu este un loc pentru defilare şi că accentul ar trebui să fie pus asupra executării cât mai corecte a exerciţiilor, precum şi pe un antrenament eficient, dar nu ne putem abţine. Dacă ne aflăm în sala de fitness, cu siguranţă ne dorim să îmbunătăţim anumite aspecte precum cele ce ţin de înfăţişare, sănătate sau forţă, aşa că vom observa oamenii din jur şi vom dori să ne integrăm.

Indiferent care ne este scopul pentru care am ales să facem acest pas, avem nevoie (cel puţin) de confort pe timpul antrenamentului fizic. Poate că pentru unele persoane confortul primează şi ţinuta de la sală nu este atât de importantă, însă pentru altele, sala reprezintă o nouă provocare şi, totodată, oportunitate de exprimare a creativităţii.

Produse pentru femei esenţiale la sală 

Atunci când vorbim despre „vânătoarea” de ocazii, în care se poate profita pentru etalarea trupului sau a celor mai recente achiziţii, doamnele nu ratează niciodată momentul. Uite câteva produse esenţiale pentru majoritatea femeilor care fac sport:

Treninguri

Acesta este cel mai clasic tip de echipament sportiv. Poate fi lejer, sau mulat pe corp, însă scopul său principal este de a oferi confort şi un material respirabil, care este de nelipsit în timpul efortului fizic.

Hanorace

Un element tot mai versatil, ce este purtat adesea chiar şi în afara sălii de sport. Călduros şi ideal la finalul antrenamentului, pe drumul spre casă.

Jambiere sport

Unele antrenamente pot fi destul de solicitante şi, inevitabil, vei transpira excesiv. Căldura dintr-o sală aglomerată nu îţi este nici ea prietenă în această situaţie şi se poate să doreşti să apelezi la pantalonii scurţi. Jambierele sport sunt concepute, în special, pentru a te ajuta să te fereşti de accidentări, nu doar pentru un aspect pur estetic, aşa că asigură-te că le incluzi în garderoba ta.

Ţinute confortabile şi în tendinţe pentru sală

Indiferent dacă preferi să fii doar comodă, sau dacă eşti interesată şi de aspectul estetic general, iată câteva idei simple, unde nu trebuie să sacrifici niciuna dintre acestea.

Treninguri largi

Din fâş sau din materiale clasice precum bumbac/poliester, acestea îţi vor uşura alegerea şi îţi vor garanta lejeritate.

Compleuri mulate

Îţi pot pune în evidenţă silueta, dar şi să ofere o mai mare libertate de mişcare.

Pantaloni scurţi 

Ideali pentru zilele călduroase şi uşor de asortat. Permit o bună circulaţie a aerului şi, în combinaţie cu o pereche de jambiere sport, îţi vor oferi un look uşor provocator (amintind de şosetele lungi şi jartiere). 

Profită de ofertele din magazinul online Bolf.ro şi motivează-te prin ţinutele preferate să faci o schimbare pozitivă în viaţa ta. Aici găsești varietate, gasești îmbrăcăminte de calitate, modernă perfectă pentru orice garderobă tinerească vibrantă.

NapocaNews