Maxbet, una din casele de pariuri destul de noi de la noi din ţară, însă care uşor-uşor începe să se impună şi să îşi câştige tot mai mulţi utilizatori. Probabil un motiv pentru care mulţi îşi deschid cont la cei de la Maxbet este reprezentat şi de bonusul pe care aceştia îl oferă noilor săi utilizatori. Sau mai bine spus, “de bonusurile” pe care aceştia le oferă noilor săi utilizatori, deoarece Maxbet vine în întâmpinarea noilor săi clienţi cu două bonusuri, unul fără depunere folosind un cod bonus Maxbet, iar altul cu depunere. Iar, pe parcursul acestui articol urmează a vorbi despre Bonusul pentru pariori de la Maxbet

Bonusul fără depunere de la Maxbet

Pentru noii săi utilizatori, Maxbet oferă şi un bonus fără depunere, în valoare de 50 de lei. Mai exact, tot ce trebuie să faci pentru a obţine acest bonus este să îţi deschizi un cont şi să adaugi un cod. Însă, să o luăm pas cu pas.

Pentru început trebuie să deschizi un cont pe platforma celor de la Maxbet, după care să parcurgi verificarea identităţii, solicitată de orice casă de pariuri. Odată ce echipa celor de la Maxbet confirmă veridicitatea contului şi a documentelor, trebuie să cauţi “Contul Meu”, să te îndrepţi către acel tab şi să faci click pe “Bonus”. Vei fi redirecţionat către un alt tab, unde va trebui să adaugi codul “50ESPORTS” în micuţa căsuţă intitulată “Cod Promoţional”. Nu îţi mai rămâne nimic altceva decât să faci click pe “Start” şi să începi să pariezi de cei 50 de lei.

Condiţiile de rulaj sunt destul de simple. Mai exact, bonusul trebuie să fie rulat de 10 ori, pe 10 evenimente diferite, la cote de cel puţin 1.90 şi cel mult 20.00. Se acceptă atât bilete single cât şi bilete formate din mai multe evenimente, însă, pentru acestea, fiecare eveniment trebuie să aibă cotă minim 1.40.

Aşadar, bonusul de la Maxbet, fără depunere, în valoare de 50 de lei se acordă foarte uşor, deci, trebuie să profiţi cât mai repede de el şi să îl obţii chiar acum.

Bonusul cu depunere de la Maxbet, pentru pariori

Aşa cum am menţionat încă de la începutul acestui articol, Maxbet vine în întâmpinarea noilor săi utilizatori cu două bonusuri de înregistrare, însă de departe, cel mai interesant este acesta, cel cu depunere, deşi există suficiente persoane ce ar ţine să afirme contrariul.

Maxbet vine cu unul din cele mai interesante bonusuri pentru prima depunere, ce se acordă foarte uşor şi totodată se şi rulează foarte uşor. Pentru a beneficia de acest bonus, trebuie să îţi deschizi un cont la Betano, să faci o depunere de cel puţin 50 de lei şi să adaugi în dreptul codului promoţional “BUNVENIT”. Apoi, pentru fiecare 5 pariuri în valoare de cel puţin 50 de lei, pariuri plasate pe evenimente distincte, în contul tău vor fi viraţi câte 100 de lei, sub forma de “freebet”.

Repetă această operaţiune de 7 ori, iar la final vei avea nu mai puţin de 700 de lei sub formă de “freebet”, sau “Pariuri Gratuite”, aşa cum mai sunt cunoscute.

Condiţiile de rulare sunt destul de simple, bonusul având o valabilitatea de maximum 30 de zile, oferta fiind destinată exclusiv noilor clienţi ai platformei Maxbet.

NapocaNews