Betano, una din multele case de pariuri de la noi din ţară, una din cele mai cunoscute şi apreciate case de pariuri de la noi din ţară, vine în întampinarea noilor săi pariori, noilor săi utilizatori cu un bonus de înregistrare destul de interesant, ceconstă într-un bonus de până la 100% dar şi de un “pariu gratis” în limita a 500 de lei.

Mai multe despre Betano cod promotional pentru pariuri, dar şi cum se acordă acesta, vei putea regăsi în continuarea acestui articol.

Ce presupune bonusul la pariuri de la Betano?

În primul rând, pentru a te putea bucura de bonusul de bun venit de la Betano, trebuie să accesezi website-ul acestora şi să completezi datele personale şi de contact, astfel încât să îţi deschizi un cont de pe care vei paria.

În funcţie de suma depusă, minim 25 de lei, te vei putea bucura de un bonus în valoare de 100%, în limita a 500 de lei, în maximum 24 de ore. De altfel, vei primi şi un pariu gratuit în funcţie de suma depusă în contul tău de parior.

De exemplu, dacă ai o depunere ce variază între 100 şi 199 de RON, vei primi bonus 100%, dar şi un freebet în valoare de 100 de RON. Pentru o depunere ce variază între 200 şi 499 de ron, vei primi bonus 100%, dar şi un pariu gratuit în valoare de 200 de lei.

Iar, nu în ultimul rând, pentru o depunere de 500 de lei, vei primi 500 de lei bonus, dar şi 500 de lei pariu gratuit.

Deci, presupunând că ai depus 200 de lei, la final, în contul tău de parior vor fi 600 de lei: 200 depuşi, 200 bonus şi 200 drept pariu gratuit.

Detalii despre bonusul Betano pentru pariuri

Aşa cum deja am menţionat încă de la începutul acestui articol, noul bonus Betano pentru pariuri se acordă strict noilor utilizatori, utilizatori ce nu au mai avut în trecut vreun cont pe platforma celor de la Betano.

Pentru a te putea bucura de bonus, trebuie să efectuezi o depunere de cel puţin 25 de lei, însă, pentru a te putea bucura atât de bonus, cât şi de pariul gratuit, vei fi nevoit să faci o depunere de minim 100 de lei, depunere ce trebuie să fie efectuată chiar în ziua în care jucătorul şi-a creat contul pe platforma celor de la Betano. În caz contrar, bonusul nu va fi acordat, dar nici pariul gratuit.

Oferta, conform legislaţiei în vigoare, este destinată doar celor ce au minim 18 ani împliniţi şi locuiesc pe teritoriul României. Pentru această ofertă, depunerile făcute prin metode precum Neteller sau Skrill nu sunt acceptate.

Conturile tip duplicat nu sunt acceptate, tolerate de către cei de la Betano, iar contul duplicat urmează a fi închis de către cei de la Betano, în timp ce câştigurile încasate vor fi anulate.

Aşadar, Betano vine în întâmpinarea noilor săi clienţi cu un bonus extrem de interesant, bonus ce se acordă strict noilor utilizatori, bonus de care trebuie să profiţi în caz că încă nu deţii un cont pe platforma Betano.

NapocaNews