„Influencer”-ul Dorian Popa a fost depistat sub influența drogurilor la volanul unui Lamborghini, în Domnești, județul Ilfov. Acesta ar fi consumat canabis, potrivit unor surse judiciare, și se afla la volan doar în lenjerie intimă.

La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Dorian Popa a fost testat pozitiv la canabis, în urma unui control al polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Ilfov.

Îmbrăcat doar într-un halat de baie, Dorian Popa se afla la volanul unui Lamborghini, în momentul în care a fost tras pe dreapta de polițiști în localitatea Domnești.

El le-ar fi spus polițiștilor că se întoarce de la o petrecere, acolo unde ar fi inhalat accidentul fumul de canabis, potrivit Bugetul.ro, care citează Digi24.

NapocaNews